To je to što me zanima!

BIRTIJA: Zašto se divimo Bergkampu, ali ne i Ivanu?

Nije Slepička pobijedio Anderlecht, nego je to učinio Tomečak. Naš mali je bio ekstra, Slepi se trebao samo nakloniti. Najbolje da je i to fulao!
Vidi originalni članak

Tomečakovo primanje lopte i centaršut novi su dokaz da je Dinamo pogriješio ne forsirajući svoju djecu. Nema to više veze ni s plasmanom u ovoj skupini, ni s Mamićevim zaradama na transferima. Hrvatska, čija je klupska reprezentacija Dinamo, hitno se mora osloboditi kompleksa manje vrijednosti. Da je Bergkamp onako primio loptu, pa tako prekrasno suvremeno, brzo, centrirao kao Maradona u najboljim danima, mi Hrvati bismo pola godine to ushićeno prepričavali po birtijama. To jest, o Bergkampovom primanju lopte i golu priča se i danas. Šteta je što se o tome ne bi pričalo da je loptu primio na centru i umjesto gola ili zadnjeg pasa dao predzadnji ili, još manje vidljiv, predpredzadnji pas. Ali još je veća šteta, zapravo je sramota što Tomečak svoje zaslužene ovacije nije dobio već jutro poslije. A sve je napravio kao Bergkamp. Savršeno primio loptu, a onda se nije namještao po' sata, da se branič stigne postaviti ili mu izbiti loptu, nego je dok ne trepneš savršeno centrirao.

NASTAVAK BIRTIJE PROČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 1

  • buffon_boy 04.12.2009.

    Ojjjj de stanite više!!! Nisam ni čitao txt samo vidio naslov i dosta mi je! Sad ga hvalite na sva usta i bolji je od Messija a sutra kad Dinamo izgubi ili slabo bude igrao Tomečak će biti za lokomotive prema mišljenju vas novinara.. .toliko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare