To je to što me zanima!

Bišćan: A smijali su mi se kad sam govorio da je Messi čudo

MALI JE BIO ČUDO U deset minuta s njim na terenu sve mi je bilo jasno. Nikad se nisam susreo s igračem koji me oduševio kao Messi u tih par minuta, ispričao je trener slovenske Olimpije Igor Bišćan
Vidi originalni članak

Tko je najbolji igrač protiv kojeg sam igrao? Ha, igrao sam stvarno protiv svih dobrih igrača, ali nitko se ne može uspoređivati s Leom Messijem, rekao je trener Olimpije Igor Bišćan prisjećajući se svojih dana u Ligi prvaka.

Igrao je u elitnom nogometnom natjecanju s Dinamom, osvojio je Ligu prvaka s Liverpoolom u onom nezaboravnom finalu 2005. godine, ali trenutak koji posebno pamti iz svih tih godina doživio je u dresu grčkog Panathinaikosa.

- Igrali smo protiv Barcelone, dok je tamo vladao Ronaldinho. No u posljednjih deset minuta u igru je ušao Lionel Messi, a to neću nikad zaboraviti. Nakon utakmice grčki novinari su me ispitivali o Ronaldinhu, kako je igrati protiv njega, kako izgleda na terenu... A ja sam rekao da je Ronaldinho igrao s pola snage, ali da je zadnjih deset minuta ušao jedan mali koji je bolji od Ronaldinha - otkrio je Igor Bišćan i nastavio:

- Grčki novinari su se smijali, gledali me u čudu i mislili: ‘Ma što ovaj priča, kakav Messi?!’. No nikad se u karijeri nisam susreo s igračem koji me oduševio kao Messi u tih par minuta. Hitar, brz, okretan... Ma čudo! Tu priču i danas volim ispričati prijateljima.

Jedan od tih prijatelja je i Mihael Mikić, koji će igrati nogomet još godinu dana.

A tko je najbolji igrač protiv kojeg je on ikad igrao?

- Na Old Traffordu sam igrao protiv Keana, Beckhama, Scholesa, Yorkea, Colea i drugih velikana, ali meni je najimpresivniji bio Paolo Maldini. Strašan igrač - kazao je Mikić.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • sena2 16.12.2017.

    Zivotni cilj 24 sata:Autobiografija Messija i Ronalda..Sutra o Ronaldu..to be continued..

  • strmi007 15.12.2017.

    CR najbolji igrač svijeta i šire

  • DrazKatalenic 15.12.2017.

    Ja sam 2003 godine bio u vojsci u vojnom ucilistu Petar Zrinjski u zagrebu na crnomercu...jednu vecer sam zapalio joint sa likom iz zadra koji mi je govorio kako je mamic doveo njegovog frenda u dinamo i proslijedio u zrinjski na posudbu i kako ce on napravit veliku karijeru i kako ce nas purgere naucit kako se igra nogomet...ja sam se nasmijao na to i rekao kako mi takvih imamo u svakom kvartu barem dvadeset,a on je jos dodao-zapamti ime Luka Modric!

Komentiraj...
Vidi sve komentare