To je to što me zanima!

Prorok Bišćan: Nije to gotovo, Liverpool može okrenuti Barcu

Rijekin trener je prije gostovanja kod Istre prognozirao uzvrat na Anfieldu i upozorio na svoju "ludi" bivši klub: Ako je prošle godine mogla Roma, sigurno može i Liverpool. Nije to još gotovo!
Vidi originalni članak

Igor Bišćan sa Liverpoolom je 2005. osvojio naslov prvaka Europe iste večeri kada je Rijeka u kojoj je sada šef struke pobjedom na Poljudu osvojila hrvatski Kup. Ovih dana trener Bišćan Liverpool u Ligi prvaka gleda na televiziji, a Rijeku priprema za finale Kupa s Dinamom.

Prije gostovanja u Puli kod Istre koju su njegovi igrači pomeli sa 7-0 na press-konferenciji napravljena je mala digresija od HNL-a. Nekadašnji 'stanovnik' Anfielda dobio je pitanje o uzvratu 1/2-finala Lige prvaka Liverpool vs. Barcelona na Anfieldu.

Bišćan predobro pozna svoj "ludi" bivši klub i bez razmišljanja je upozorio: Nije to još gotovo!

Kao trener je personifikacija odmjerenosti i smirenosti. Kao igrača nije ga zanimalo tko je s druge strane, bio je nepopustljivi fajter koji bez obzira na protivnika 'grize' od 1.-90. Idealan za taj čudesni, "ludi" Liverpool koji je još jednom dokazao koliko mogu značiti zajedništvo, borbenost i pozitivna energija.

Ako je Liverpool bez Salaha mogao slomiti Messijevu Barcelonu, može i Bišćanova Rijeka bez Gorgona pobijediti Olmov Dinamo!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mario Magdić 08.05.2019.

    Pa u prvoj utakmici je bilo vidljivo da je barca imala vise ali bas puno vise srece nego pameti onakve mrtve prilike profulat mozes u jednoj ali u dvije tekme ne.

  • burek. 08.05.2019.

    A je ti prorok "nije to još gotovo". Nemoj j* da nije haha

  • no sleep 08.05.2019.

    prevara od igrača i kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare