To je to što me zanima!

Bišćan: Nisam gledao Dinamo i Benficu, ne bih vidio ništa novo

U 24. kolu 1. HNL na Maksimiru će igrati prvoplasirana i drugoplasirana momčad prvenstva - Dinamo i Rijeka. Trener domaćih Igor Bišćan ima velikih problema s ozljedama, a u goste mu dolaze 'europski modri'
Vidi originalni članak

Nisam gledao Dinamo i Benficu. Pogledao sam samo isječke. Nisam trebao gledati utakmicu jer ne vjerujem da bih vidio nešto novo, rekao je Igor Bišćan.

Dinamo čeka Rijeku na krilima velike europske pobjede protiv Benfice (1-0). Neće ni Nenadu Bjelici biti lako motivirati igrače za domaće podvige, ali zato ima veliku rotaciju i mnogo onih koji su 'gladni' dokazivanja.

- Ne možemo računati na bilo čiju neprofesionalnost, igrači Dinama pokazali su dosad zavidnu razinu. Morat ćemo biti na svom maksimumu da bi uopće bili konkurentni - opovrgnuo je Bišćan moguću slabiju motiviranost Dinama za ovaj susret. 

Rijeka je ove sezone već porazila Dinamo. Bilo je to u 15. kolu (1-0) kad je Antonio Mirko Čolak presudio 'modrima' na Rujevici. Nije dugo prošlo ni od zadnje pobjede Riječana na Maksimiru - bilo je to 28. travnja prošle godine (0-1).

- Mislim da je manje više sve jasno da nas u nedjelju očekuje zahtjevna utakmica i vjerojatno najteža koju možemo imati u prvenstvu. Čeka nas utakmica protiv ekipe iz gornjeg razreda europskog nogometa koji već neko vrijeme pokazuju svoje znanje i moć. Bit će teško, ali se nadamo da ćemo uspjeti biti konkurentni, a uz dodatni napor uspjeti i nešto osvojiti - oprezan je trener Rijeke.

Svjestan je trener Rijeke da se ne želi nadigravati s Dinamom. Njegova momčad ima velikih problema s ozljedama i zato su pripremili defenzivnu taktiku.

-  Nema tu neke velike filozofije, mi ćemo biti momčad koja će vjerojatno u većem dijelu utakmice biti u podređenom položaju. Naglasak u pripremi utakmice dajemo na defenzivnom bloku i pokušaj izlaska u što kvalitetnijoj kontri i polukontri - završio je Biščan koji na Maksimiru neće moći računati na Hebera, a vjerojatno i Raspopovića, Čolaka, Pavelića, Punčeca, Gorgona, Tomečaka i Vuka.

Derbi između Dinama i Rijeke na rasporedu je u nedjelju, 10. ožujka, s početkom u 17 sati na Maksimiru

Idi na 24sata

Komentari 45

  • true lies 08.03.2019.

    Nikad i nije bio neki igrac. Prevara malo veca. Nula od covjeka.

  • kontramrakukontrasili 08.03.2019.

    Pa Igore ak nisi čestitao svom bivšem klubu,stvarno je to malo bezobrazno

  • sjever s 08.03.2019.

    Biscan ispo si velika p....

Komentiraj...
Vidi sve komentare