To je to što me zanima!

Bišćan objavio popis igrača za prve provjere uoči Eura u lipnju

Očekuju nas dvije jako dobre provjere, prijateljske utakmice s Izraelom i Engleskom u prvom redu će nam poslužiti da se uvjerimo u trenutačnu formu naših igrača, rekao je Bišćan
Vidi originalni članak

Mini 'vatreni' u četvrtak 23. ožujka u Varaždinu igraju prijateljsku utakmicu s Izraelom od 18 sati, a 28. ožujka od 20.45 sati u Londonu na stadionu Craven Cottage susret s Engleskom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik Igor Bišćan objavio je popis igrača za navedene utakmice koje će biti prve provjere za nadolazeće Europsko prvenstvo u Rumunjskoj Gruziji krajem lipnja, odnosno za utakmice kvalifikacijskog ciklusa za Euro u Slovačkoj 2025. godine. 

- Očekuju nas dvije jako dobre provjere, prijateljske utakmice s Izraelom i Engleskom u prvom redu će nam poslužiti da se uvjerimo u trenutačnu formu naših igrača, ali i da isprobamo neke varijante u našoj igri pred skorašnji nastup na Europskom prvenstvu. Raduje me dobra forma reprezentativaca, vjerujem da je to jamstvo naših dobrih prezentacija u Varaždinu i Londonu - kazao je Bišćan. 

Popis igrača: 

Vratari: Dominik Kotarski (PAOK), Ivor Pandur (Fortuna Sittard) i Nikola Čavlina (Lokomotiva).
Braniči: Jan Jurčec (Altach), David Čolina (Augsburg), Nikola Soldo (Köln), Hrvoje Smolčić (Eintracht), Roko Jureškin (Benevento), Luka Jelenić (Varaždin), Mauro Perković (Dinamo).

Vezni: Veldin Hodža (Rijeka), Jurica Pršir (Gorica), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Niko Janković (Rijeka), Ante Palaversa (Troyes), Martin Baturina (Dinamo).

ŠIMIĆEVI 'SUBORCI' IZ 2014. Marić i Šokota o Dinamu i Šimiću: Bili smo luđaci, rijetki su imali petlje stati uz nas...

Napadači: Gabriel Vidović (Vitesse), Antonio Marin (Rijeka), Luka Stojković (Lokomotiva), Roko Šimić (Zürich), Dion Drena Beljo (Augsburg), Marin Ljubičić (LASK), Matija Frigan (Rijeka), Ivan Dolček (Šibenik). 

Podsjetimo, Hrvatska će na Europskom prvenstvu biti u skupini s Ukrajinom, Španjolskom i Rumunjskom.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kp 14.03.2023.

    Pa on je još trener blago nama.

  • labud labud 14.03.2023.

    Cestitam,kakvo jadno ...Tri godine zaredom prvaci,cetvrtfinale lp,i nema mjesta za igrace Hajduka.I ove godine ce osvojiti prvenstvo......Treba Budimira staviti za izbornika,a ne ovog klauna.

  • RedDoor 14.03.2023.

    Biuk!? Je li u pitanju prilagodba na novi klub. Definitvno zaslužuje biti na popisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare