To je to što me zanima!

Biščan objavio s kim ide na Grke i Čehe: Tu su Štefulj i Vušković

Vezni red izuzetno je jak, a tu su se našli Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Ivan Lepinjica, Mihael Žaper i Darko Nejašmić. Na popisu su četiri napadača
Vidi originalni članak

Nakon što je ranije istog dana popis za seniorsku reprezentaciju za utakmice Lige nacija objavio Zlatko Dalić, svoje izabranike otkrio je i izbornik hrvatske U-21 nogometne reprezentacije Igor Bišćan. Taj popis odnosi se na kvalifikacijske utakmice za U-21 Europsko prvenstvo. Utakmice se igraju u rujnu, a na popisu su se našla 23 igrača.

Od golmana Bišćan je odabrao Adriana Šempera, Ivana Nevistića i Dominika Kotarskog.

U obrambenom dijelu momčadi su Borna Sosa, Boško Šutalo, Bruno Bogojević, David Čolina, Joško Gvardiol, Marin Šverko, Martin Erlić, Daniel Štefulj i Mario Vušković.

Vezni red izuzetno je jak, a tu su se našli Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Ivan Lepinjica, Mihael Žaper i Darko Nejašmić.

Bišćan je pozvao četiri napadača, a na popisu su Sandro Kulenović, Mario Ćuže, Ivan Dolček i Petar Musa.

Poznato je i ime sedmorice igrača koji su dobili pretpoziv. To su Antonio Marin, Ivan Posavec, Dario Vizinger, Ivan Brnić, Marko Đira, Leon Kreković i Josip Šutalo.

Zanimljivo je kako je HNS pokraj imena Nikole More napisao kako ovaj igra u moskovskom Dinamu, a  tad još nije poznato kako je veznjak potpisao ugovor s tim klubom. Ipak, potom su maknuli objavu na Twitteru u kojoj je to pisalo. No, u međuvremenu je Nikola Moro potpisao za moskovski Dinamo, a HNS je izašao s novom objavom.

A i u novoj su objavi imali jednu greškicu. Nevistića su stavili kao igrača Varaždina, a njegova posudba Varaždincima službeno je završena te se trenutačno radi o igraču Rijeke.

Ova momčad prvu utakmicu odigrat će 3. rujna, kada će na stadionu NK Varaždin ugostiti Grčku. Slijedi gostovanje u Češkoj, s kojom će se mladi Vatreni susresti 7. rujna.

Na popisu bi se vjerojatno našao i Domagoj Bradarić, međutim on je zbog crvenog kartona na zadnjoj utakmici protiv Češke.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dr. Nogomet 17.08.2020.

    Vizigneru pretpoziv ?!

  • jupi jak 17.08.2020.

    Po meni realni favoriti da osvojimo prvenstvo

  • Fahri Musliu Junior 17.08.2020.

    Moro je ić jbg

Komentiraj...
Vidi sve komentare