To je to što me zanima!

Bišćan odveo igrače Rijeke u bolnicu: Darovali su najmlađe...

Delegacija Rijeke predvođena predsjednikom Damirom Miškovićem i igračima (Acosty, Puljić, Čanađija) posjetila je Dječju bolnicu Kantrida i razveselila najmlađe. Riječani su im uručili prigodne poklone
Vidi originalni članak

Zbog ovakvih stvari volimo nogomet!

Delegacija hrvatskog prvoligaša Rijeke, predvođena predsjednikom Damirom Miškovićem i njegovom suprugom Snježanom, te dopredsjednikom Deanom Šćulcem posjetila je Dječju bolnica Kantrida uoči blagdana.

Bio je tu i Igor Bišćan koji je za ovu priliku izabrao tri igrača; Maxwella Acostyja, Jakova Puljića i Darija Čanađija kojima su se dječica najviše razveselila.

- Drago mi je što smo imali priliku posjetiti Dječju bolnicu, na kraju cijele priče najbitnija su djeca i nadam se da smo im barem malo uljepšali ove dane - rekao je trener Rijeke Igor Bišćan.

Mališani su bili oduševljeni jer su dobili priliku upoznati svoje idole kojeg gotovo svakog vikenda gledaju na televiziji.

- Koliko god smo sretni i  zadovoljni što ih možemo barem malo usrećiti, toliko smo žalosni. Nadam se da smo im donijeli barem malo zadovoljstva i sreće uoči praznika. Moramo svi pokušati pomoći što više možemo - rekao je Damir Mišković.

Djeci su nakon druženja uručeni i prigodni pokloni te klupski suveniri.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RobertoŠarić 08.12.2018.

    Sad je sve Biščan. Do jučer nije ni znao di je dječja bolnica.

  • Simulacija_stimulacija 08.12.2018.

    Jako lijepa gesta. Bravo Rijeka. Bravo svi.

  • volimpršut 08.12.2018.

    Kako god bilo Rijeka radi dobar posao i ne srlja. Doveli su Keka i osvojilo se sve što je trebalo i puno je godina ostao u Rijeci do neizbježnog zasićenja,onda su doveli Bišćana koji očito radi dobar posao kako se to i vidi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare