To je to što me zanima!

Bišćan otkrio: Eriksson nam je prije utakmice rekao jedno! A Torres može i danas igrati...

Teško je gledati čovjeka kad prolazi kroz to, ali dosta je poučno vidjeti kako je pozitivan i trudi se živjeti svaki dan najbolje što može. I zato smo se potrudili da dobijemo za njega, kaže bivši Dinamov trener
Vidi originalni članak

Životna želja bila mi je voditi Liverpool i sad mi se ostvarila. Bilo je predivno, navijači, utakmica, igrači... sve. Hvala Liverpoolu što mi je to omogućio, rekao je bivši engleski izbornik Sven Goran Eriksson (76), koji je u siječnju otkrio da boluje od teške bolesti i da mu nije ostalo puno života.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa mu je slavni engleski klub omogućio da sjedne naa njegovu klupu i u svoju čast čuje huk Anfielda i "You'll Never Walk Alone" iz 60.000 grla. Šveđanin, koji je vodio i Manchester City, Leicester, Sampdoriju, Benficu, Fiorentinu..., razdragano je mahao navijačima, a svoj je san ostvario vodeći Liverpoolove protiv Ajaxovih legendi. Crveni su pobijedili 4-2, a drugo je poluvrijeme odigrao i Igor Bišćan (45).

- Teško je gledati čovjeka kad prolazi kroz to, ali dosta je poučno vidjeti kako je pozitivan i trudi se živjeti svaki dan najbolje što može. I zato smo se potrudili da dobijemo za njega, to je bila njegova želja i jedino što nam je rekao prije utakmice - otkrio je Bišćan za RTL.

On je za Liverpool igrao od 2000. do 2005.

- Pun Anfield poseban je osjećaj, a u meni je, nakon skoro 20 godina, probudilo neke stare emocije.

Iznenadili su ga neki bivši asovi.

- Ostao sam malo iznenađen vidjevši neke, Torres, Gerrard ili Kuijt mogli bi bez problema igrati profesionalni nogomet - zaključio je Bišćan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • srakar 25.03.2024.

    YNWA

Komentiraj...
Vidi sve komentare