To je to što me zanima!

Bišćan predstavljen u Dinamu, Tomas novi sportski direktor

Ulogu glavnoga stratega preuzima nakon tri i pol godine uspješnog mandata na mjestu izbornika hrvatske mlade reprezentacije koju je dvaput uzastopno odveo na Euro, stoji na stranicama Dinama
Vidi originalni članak

Dinamo je nakon jučerašnjeg debakla na Šubićevcu hitno krenuo u potragu za novim trenerom. Izbor je pao na Igora Bišćana, službeno je priopćio klub iz Maksimira. Stjepan Tomas preuzet će funkciju sportskog direktora

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobit će i novi stručni stožer

"Bivši maksimirski junior, kasnije kapetan prve momčadi, jedan od najtrofejnijih igrača u povijesti kluba i dosadašnji izbornik hrvatske mlade reprezentacije, Igor Bišćan, novi je trener GNK Dinamo. Trener Bišćan imat će i novi stručni stožer u plavom klubu. Svoju premijernu utakmicu u Dinamu vodit će već ovu subotu protiv Lokomotive.

Ulogu glavnoga stratega preuzima nakon tri i pol godine uspješnog mandata na mjestu izbornika hrvatske mlade reprezentacije koju je dvaput uzastopno odveo na završni turnir Europskog prvenstva. Mlade 'vatrene' preuzeo je u listopadu 2019. godine, a plasman na EP izborili su kao jedna od pet najboljih drugoplasiranih reprezentacija.", stoji na stranicama Dinama.

Bišćan je trenersku karijeru započeo 2016. u drugoligašu Rudešu, prvo kao asistent pa kao glavni trener, a u prvoj godini uveo je momčad u elitni razred hrvatskog nogometa.

SLUŽBENO DOBIO OTKAZ Ante Čačić smijenjen i s pozicije sportskog direktora 'modrih'! DINAMOVCI O BIŠĆANU Ibanez: Pa i ženi sam rekao kako je Bišćan najbolja opcija... Leko: Ma danas sam baš sretan!

Četvrti najtrofejniji igrač Dinama

U karijeri je još vodio ljubljansku Olimpiju koju je vodio do dvostruke krune, dok je s Rijekom osvojio Kup.

Bišćan je, s 15 trofeja, četvrti najtrofejniji igrač u povijesti Dinama. Više trofeja od njega u plavom su dresu osvojili samo Arijan Ademi (21), te Tomislav Butina i Mihael Mikić (16). 

Bišćan će službeno biti predstavljen u petak u 13 sati u Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • jozojozic77777777@gmail.com 07.04.2023.

    Šimić, Bišćan, Tomas,još naći mjesto Mariću i šokoti i buć,buć, Dinamo

  • Mikserzg 07.04.2023.

    Dajmo dinamo nasim deckima

  • Mikserzg 07.04.2023.

    Sve pet za trrnera imamo nadu ali za tomasa koji ku ..c ak nisi gey nebus dosel u dinamo kaj bu on kupil od igraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare