To je to što me zanima!

Netsi će na 30. obljetnicu smrti Dražena zaigrati u Hrvatskoj?!

Majka legendarnog košarkaša odlazi u Ameriku dogovoriti s NBA-om detalje gostovanja posljednje Draženove momčadi. Opcija je da se igra u Areni protiv najboljih europskih igrača
Vidi originalni članak

Majka jednoga od najvećih hrvatskih košarkaša svih vremena Dražena Petrovića otkrila je kako za 30. obljetnicu njegove smrti zaklada koja nosi njegovo ime i kojoj je ona predsjednica priprema dolazak Brooklyn Netsa u Hrvatsku!

POGLEDAJTE VIDEO: Veliki Draženov dres za njegov rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- S njima pregovaramo. Moram do New Yorka, do ureda NBA-a, oni nisu kao mi, da u dva dana napravite, nego traže sve temeljito. Nadam se da ćemo uspjeti - rekla je Biserka Petrović za HRT.

Dražen je preminuo 7. lipnja 1993. na autocesti kod Denkendorfa u Njemačkoj, na povratku s reprezentativne akcije u kvalifikacijama za EuroBasket. Hrvatska i svjetska košarka izgubile su velikana, a stalno ga se prisjećaju i njegovi Netsi, čiji je bio član dok je stradao.

- Prije nismo imali dvoranu, sad imamo Arenu, ali ja bih voljela tu (u Ciboni)... Ha, vidjet ćemo - rekla je Biserka Petrović.

Sve je još u povojima, pa tako i termin te utakmice.

- Ne zna se još. Mi ćemo prepustiti njima jer nije lako, sve zavisi od korone. Ne bismo htjeli vezivati rođendan (22. listopada) i godišnjicu (7. lipnja), nego kad njima odgovara. Ali za 30. obljetnicu mora se napraviti nešto veliko - kazala je Draženova majka.

Netsi s jedne, a hrvatska reprezentacija s druge strane. Ili?

- Teško je složiti najbolje igrače iz Europe, ali vidjet ćemo. Još vam ovog časa ne mogu reći, ali radi se na tome - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • nap 08.11.2021.

    netsi ako budu u play off finalu sumnjam da će zaigrati na tajdan možda usrpnju

  • 08.11.2021.

    Život leti kapetane

  • Ante Kronja 08.11.2021.

    Biserka je govno od žene!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare