To je to što me zanima!

"Bistrov, ti prljava svinjo, nikad ti nećemo oprostiti"

Navijači ruskog Zenita ne mogu oprostiti Vladimiru Bistrovu (25) prelazak u omraženi im moskovski Spartak 2005. god. Dočekali su ga na kolodvoru
Vidi originalni članak

Ruska nogometna reprezentacija stigla je vlakom u St. Peterburg gdje u subotu igraju protiv Lihtenštajna u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. Na kolodvoru su probleme radili navijači Zenita, koji su pogrdnim pjesmama dočekali Vladimira Bistrova, 25-godišnjeg veznjaka kojem nikad nisu oprostili prelazak u moskovski Spartak 2005. godine. Bistrov se prošli mjesec vratio u Zenit za devet milijuna eura. Međutim, navijači ne zaboravljaju olako.
"Drugi Juda", "Bistrov, prljava svinjo, nikad ti nećemo oprostiti", samo su neke od poruka koje su dočekale Bistrova na utakmicama Zenita. Na kolodvoru je u jednom trenutku čak morala intervenirati i policija. Navijači su posebno alergični na to što je Bistrov nakon svakog gola dok je igrao u Spartaku ljubio grb na dresu omraženog im suparnika. Hoće li Bistrov izdržati pritisak i uvrede gnjevnih navijača, pokazat će vrijeme. U svakom slučaju, ubuduće će sigurno paziti koji grb na dresu ljubi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 04.09.2009.

    mržnja ubija

  • MpH 04.09.2009.

    ..al` niko kao kranjčar...

  • taurus1986 04.09.2009.

    Eto jedan od dokaza da se svugdi u svitu stvara mržnja prema igraču koji pređe u rivalski klub,a ne ko neki pamtnjakovići koji misle da je to samo u nas pa se prave pametni preko komentara!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare