To je to što me zanima!

Bit će burno: Armada bojkotira Rijeku dok je Bišćan trener?!

U petak imamo utakmicu u Zaprešiću, od svih koji nama neke stvari zamjeraju i koji podržavaju Bišćana u Zaprešiću ih neće biti deset, a nas će biti od 100 do 150, rekao je predsjednik Armade
Vidi originalni članak

Od trenutka u kojem je Damir Mišković izabrao Igora Bišćana za trenera traje sukob između najžešćih navijača Rijeke i kluba.

Prema neslužbenim informacijama, Armada se sprema bojkotirati utakmice, odnosno neće navijati.

- U petak imamo utakmicu u Zaprešiću, od svih koji nama neke stvari zamjeraju i koji podržavaju Bišćana u Zaprešiću ih neće biti deset, a nas će biti od 100 do 150. Mi ćemo nastaviti podržavati Rijeku na svoj način - rekao je za Radio Rijeku Dejan Božić, predsjednik Kluba navijača Armada.

Sigurno je da će Armada, najvjerniji navijači Rijeke, u Zaprešiću pokazati što misle o novom treneru, a nakon te utakmice nastaviti s protestom. Igoru Bišćanu zamjeraju što je, kako kažu, kao igrač Dinama nekoliko puta omalovažio klub i navijače Rijeke.

Bišćan se ispričao za svoj grijeh i nedolično ponašanje pripisao “mladosti i nepromišljenosti”.

- I meni je cilj raščistiti to od prije 20 godina i ispričati se svima onima koje sam tada uvrijedio kao i onima koji se danas osjećaju uvrijeđeni zbog tog mog čina. Danas, ne bih volio da se netko od mojih igrača tako ponaša - rekao je Bišćan na predstavljanju.

No Armada mu nije oprostila.

- Neprihvatljivo nam je da nam je trener Igor Bišćan, a pomoćni trener Renato Pilipović. Ovo što je napravio 1999. godine mu je samo jedan od grijeha, a nije jedini. To se prezentira kao jedina stavka koju je napravio i zamjerio se Armadi. Dečko je u više navrata konstantno omalovažavao klub i navijače Rijeke - kaže predsjednik Armade.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati i ostali navijači Rijeke na Rujevici 3. 11. protiv Rudeša. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • jure28 18.10.2018.

    Pa to je divno!! Neću morat slušat iste pjesme ko i pred 20 godina. Brate naporni ste i dosadni!! I ni malo inovativni.. Dobro pa još ne pjevate "vrati pare Ankice"… iako se i to da čut onako iz zaje* ***ije…

  • jebenvas 17.10.2018.

    odakle su uovće ti navijači rijeke?, jesu li oni srbi ,bosanci ,slovenci??? jer očito da mrze sve hrvatsko, znate što čudi me to jer nije tu samo što je jedan igrač njih vrijeđao, u to doba balavce ,a ne navijače, koji su njega vrijeđali deset puta više, pa da su mu oni to sada na jedan put zapamtili, mislim o će mu oni koje droge konzumiraju? je su li oni kršćani uovće, jeli znaju što je praštanje?? jeli tako i svoju djecu uče? što žele postići osim svoje i rijekine propasti!!

  • lstojcic 17.10.2018.

    Rijeka ima gazdu on vodi svoju politiku,a kod nas odjedanput tribine hoće voditi klub.Kad bi tako bilo nebi više bilo ni lige ni nogometa.Pravi navijači ipravi zaljubljenici u nogomet i dalje će ići na tekme a ova manjina neka prosvjeduje u okolnim birtijam i ne pravi sranja na igralištu jer tamo dolaze i mala djeca i ne želimo da radi nekih š----h glava dođe do zla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare