To je to što me zanima!

'Bit će ovo nova Hrvatska s drukčijim sustavom igre'

Belgija kući uvijek pritišće, a želim vidjeti kako ćemo odgovoriti, kaže hrvatski izbornik. Napravit ćemo neke promjene u igri, najavio je Slaven Bilić
Vidi originalni članak

Prijateljsku utakmicu protiv Belgije Slaven Bilić doživljava kao kvalifikacijsku. Nervoza se osjeti u njegovu glasu, u stožeru...
- Mi nismo klub koji kreće na pripreme, pa si može dopustiti luksuz da od pet test-utakmica poneku izgubi. Rezultat je važan, a još je važnije da momčad bude pokretljiva, rastrčana, kompaktna. Ako se predstavite u takvom svjetlu, onda će vas u 80 posto slučajeva pomaziti i rezultat - kaže Bilić.
U utorak ujutro među reprezentativcima nije bilo kapetana Darija Srne.
- Već godinu dana ima problema s trbušnim zidom, pa sam ga pustio na pregled. Riječ je o vrhunskom stručnjaku koji živi pola sata udaljen od Bruxellesa - kaže Bilić.
Osim Srne, problema uoči Belgije imaju Josip Šimunić i Dario Knežević. Prvi je ozlijedio list, potojni ima povišenu temperaturu.
- To je bol koji se pojavljuje, no nije takve prirode da ne bih mogao igrati. Atmosfera je odlična, stvarno se veselim ovoj utakmici. Nakon svega što smo doživjeli, puni smo želje i motiva - rekao je Šimunić.
Belgija se kao ni Hrvatska nije plasirala na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. U skupini s BiH, Turskom, Španjolskom, Estonijom i Armenijom završila je na četvrtome mjestu.
- Kod njih je smjena generacija, imaju mladih i poletnih igrača - kaže Bilić i dodaje da bi Hrvatska trebala promovirati novi sustav igre.
- Igračima smo objasnili što želimo od njih. To su zasad samo neke male preinake u odnosu na prijašnji ciklus kvalifikacija - zaključio je hrvatski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • baka22 03.03.2010.

    mi nemamo lijevog bočnog..strinić je još mlad za repke a pranjić je vezni...dok obranu ne rijesimo nemamo o cemu pricat..nece nama belgija prijetit preko pranjica,al nogometne sile znaju to kaznit(vec smo vidili to)

  • merovingian 03.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_27152 03.03.2010.

    nova hrvatska stari rezultat

Komentiraj...
Vidi sve komentare