To je to što me zanima!

Bit će više prilika za Kovačića: Real mjesec dana bez Jamesa

James Rodriguez iz reprezentacije se u Real Madrid vratio teže ozlijeđen. Ruptura bedrenog mišića lijeve noge Jamesa će izvan travnjaka ostaviti oko mjesec dana
Vidi originalni članak

Prvi veći problemi za Real s ozljedama u novoj sezoni. Rafi Benitezu ozlijeđeni su Danilo i James Rodriguez . I jedan i drugi izbivat će oko mjesec dana, no puno više nedostajat će James.

Kolumbijac je zaradio rupturu bedrenog mišića l ijeve noge u utakmici reprezentacije s Peruom i sigurno je da Benitez neće na njega računati duže vrijeme. Danilo je slomio kost u desnom stopalu.

James je na početku sezone možda i najbolji igrač Reala i bit će ga doista teško zamijeniti. No velika je to prilika i za Matea Kovačića koji će se s Iscom boriti za Jamesovu poziciju. Naravno, prvi u redu je Španjolac koji igra odlično, ali Mateo je svestran i može popuniti gotovo sve pozicije u veznom redu Reala. Dokaz je i to što je jednu utakmicu odigrao kao defanzivni vezni, dok je u idućoj bio u nešto isturenijoj zadaći.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Gronthor 12.09.2015.

    pa zar je pocelo kao i prosle sezone , da ce imat vise igraca u bolnici nego na raspolaganju , jamesu zelim brz oporavak

  • Cuchu 11.09.2015.

    Ja sam klaun a? kako si mi to dobro i argumentirano objasnio, mora da si u pravu. Ako je to najbolje i najpametnije sto znas i mozes napisati bolje nemoj ni komentirat. @bale, malo postovanja u komunikaciji i raspravi nebi skodilo, ja sam iznio svoje misljenje i mozemo raspravljati o njemu i bez ovoga ''budalo''. A ovog balavca bahatog lamparda vidim niko nije naucio kulturi, to ''papcino bezobrazna'' si doma tati govori koji te nije naucio pristojnoj komunikaciji, jak si na rijecima preko neta vidim, ali budes li se tako ponasao i u zivotu, kad malo odrastes naucit ces na tezi nacin, naucit ce te neko s ulice. Balavac napuhani neotesani, ja uopce ne navijam za Barcu, nego za Inter i L'pool, a to sto ti ne mozes podnijet cinjenice nego odmah rezis i lajes to je samo tvoj problem.

  • piksa123 11.09.2015.

    koji si ti klaun cuchu

Komentiraj...
Vidi sve komentare