To je to što me zanima!

Šou u Amsterdamu! Bayern do prvog mjesta u ludoj utakmici

Šest golova, dva crvena kartona i dva penala. Sve se to dogodilo na nevjerojatnoj utakmici između Ajaxa i Bayerna (3-3). Ovakvim rezultatom momčad Nike Kovača osigurala je prvo mjesto u skupini...
Vidi originalni članak

Bila je to sjajna utakmica u kojoj je Bayern poveo, Ajax je potom okrenuo rezultat u svoju korist da bi Bavarci s dva gola stigli do novog vodstva. Ipak, Ajax je izjednačio na 3-3 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Bavarci su poveli u 13. minuti golom Roberta Lewandowskog na asistenciju Sergea Gnabryja. Poljski napadač je imao sjajnu priliku i u 27. minuti, ali je s tri metra pogodio suparničkog vratara.

Na otvaranju drugog dijela Ajax je opasno pritisnuo Bavarce i pritisak se isplatio u 62. minuti kada je Dušan Tadić zabio za 1-1. Lewandowski je nemoguće promašio i u 62. minuti, a četiri minute kasnije Ajax je ostao s igračem manje nakon što je Max Wober 'polomio' Leona Goretzku.

U 75. minuti pocrvenio je i Thomas Muller nakon neopreznog starta nad Tagliaficom pogodivši ga nogom u glavu. Problemi za Bayern nastavili su se u 82. minuti kada je Boateng skrivio kazneni udarac kojeg je Tadić realizirao za vodstvo nizozemskog velikana.

Boatengu je u 88. minuti uzvratio De Ligt koji je srušio Thiaga za novi kazneni udarac, a siguran je bio Lewandowski. Novi preokret dogodio se u 90. minuti kada je Coman zabio za novo vodstvo Bayerna. Luda utakmica nastavila se još jednom golom u mreži njemačkog sastava, a u četvrtoj minuti nadoknade za 3-3 je zabio Tagliafico.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Kranksvester 13.12.2018.

    Tagliafico je skrivio penal, a ne De Ligt.. i da sam na Kovačevom mjestu, ovom Boatengu bi za vrijeme tekme poručio da pakira kofere.. lik namjerno bojkotira, to se vidi.. u prvom poluvremenu su imali sreće što sudac nije sudio penal nakon što je kao idiot gurnuo igrača s leđa i to u sitaciju koja nije bila opasna za gol.. a onaj penal u 2. poluvremenu, pa to ni ja ne bi napravio.. igrač Ajaxa primio loptu, nije ni imao potpunu kontrolu i još ide u stranu od gola, i ovaj ko idiot ukliže umjesto da ga isprati i odgura prema korneru.. jad i bijeda.. taj ni u Hajduku ne bi mogao igrati

  • danijel23 13.12.2018.

    Tekma odlicna, ali brate mili da ne sude zalede od 3metra to je vec zalosno.... Sve u sveu sve ono sto je nogomet smo vidjeli u ovoj utakmici.. Top

  • bagio 12.12.2018.

    Ne kuzim uz sve te kamere i uz sve statistike da Kovac jos drzi Boatenga u igri koji je gori od panja 😡

Komentiraj...
Vidi sve komentare