To je to što me zanima!

Biuk debitirao za Los Angeles: Zamijenio Velu u 66. minuti

Njegova je momčad slavila 3-2 protiv Portland Timbersa, i to nakon što je vodila 3-0 golovima Chiellinija, Vele i Opokua. Biuk je ušao u igru u 66. minuti zamijenivši Velu
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski reprezentativac i sad već bivši igrač Hajduka Stipe Biuk (20) sinoć je debitirao u američkom MLS-u za Los Angeles FC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova je momčad slavila 3-2 protiv Portland Timbersa, i to nakon što je vodila 3-0 golovima Chiellinija, Vele i Opokua, dok su strijelci za poraženu momčad bili Evander i Paredes. 

Biuk je ušao u igru u 66. minuti zamijenivši Velu, no nije se previše proslavio u prvom nastupu 'preko bare'.

Naime, Stipe je dočekao kraj utakmice ocjenom 6.3 prema Sofascoreu, najgorom u momčadi Los Angelesa uz Aarona Longa, stopera koji je u drugom poluvremenu zamijenio legendarnog Chiellinija.

U 20-ak minuta na terenu, Biuk je imao tek jedan uspješan dribling iz četiri pokušaja, šest od deset točnih dodavanja, a izgubio je čak osam lopti.

Novu priliku za dokazivanje imat će u petak kad njegova momčad u okviru sjevernoameričke lige prvaka gostuje kod Alajuelensea, dok tri dana kasnije njegovu momčad čeka susret u domaćem prvenstvu s New England Revolutionom.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kp 05.03.2023.

    Mjlijun posto karijera Oršića.

  • SubHit 05.03.2023.

    Čitate li sa razumjevanjem,nemam ništa protiv Bijuka,ali citiram"no nije se previše proslavio *preko bare*"završen citat.Pustite ljude,bio on Oršić,Bijuk,Majer.. ja im osobno želim svu sreću.

  • srakar 05.03.2023.

    Znači,bilo 3:0 a kad je on ušao dobili dva gola?

Komentiraj...
Vidi sve komentare