To je to što me zanima!

Biuk na meti Atalante: Talijani pregovaraju o cijeni s Hajdukom

Nakon što je prošle godine ušao u prvu momčad, Stipe Biuk (19) se našao na meti europskih klubova, ali ostao je u Hajduku. No, ovog bi ljeta mogao napraviti iskorak
Vidi originalni članak

Stipe Biuk (19) na meti je Atalante, potvrđeno nam je to iz krugova bliskih igraču i ne bi bilo nemoguće da mu večerašnji ogled finala Kupa bude i posljednji u dresu Hajduka.

Atalanta je, kako pišu talijanski mediji, spremna ponuditi 7 milijuna eura plus bonuse i postotak od budućeg transfera, no pregovori još uvijek traju i pitanje je kakav će biti odgovor Hajduka te je li to stvarna cijena koju su Talijani spremni platiti.

Biuk je u prvu momčad ušao prošle zime, nakon priprema u Postirama, i odmah je potvrdio svoj visoki potencijal. Dojam je kako darovito krilo i mladi reprezentativac ima još puno prostora za napredak, a upravo je to ono što je Atalanti, a i nekim Njemačkim klubovima najinteresantnije. Navodno su u igri još i Torino i Fribourg.

Nakon što se prošle godine spominjao mogući transfer u Manchester City za dvoznamenkaste svote, nogometaš 'bilih' ove je sezone odigrao 33 utakmice i zabio jedan goi uz tri asistencije.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • odcentramalonadesno 30.05.2022.

    Bolje da odr. U Hajduku ce propasti. Gasperini ce od njega napraviti pravog igrača u 3-5-2 sustavu. A i Pašalic mu je tamo da se lakše aklimatizira.

  • CroAdria82 26.05.2022.

    Gotova Karijera onda….pre ramo je to za njega. Zavrsit ce ko Andrija Balic, Ante Vukusic,…itd.

  • danko1471991 26.05.2022.

    Ni u Hajduku se nije iskazao, tamo ce samo propasti.... Hajduk ima jako losu politiku mladih igraca i zato im rijetko koji igra na visokom nivou kasnije... Ali to je tako kad dovodis stare i istrošene igrače nauštrb mladih talenata i onda ih kada dođe prva ponuda brže bolje prodaš i time ih prakticki uništiš... Naravno ima i Dinamo takva možda 2 najpoznatija slučaja u vidu Corica i Halilovica, ali to je iskljucivo krivica njih dvojice koji cim su culi interes Rome i Barcelone vise nisu htjeli ostati u Dinamu... Ne moze klub na silu zadrzati igrace i misliti njihovom glavom sto im je bolje za karijeru... Nema svatko glavu kao Olmo koji je cak iz jedne Barcelone dosao u Dinamo da bi gradio svoju karijeru step by step i zato sada igra na visokom nivou...

Komentiraj...
Vidi sve komentare