To je to što me zanima!

Bivša NFL zvijezda ide u UFC: 'Stipe Miočić? Pobijedio bih ga'

Hardy se dosad natjecao u MMA-u, a u tri nastupa ima isto toliko pobjeda i prije toga bio je NFL zvijezda iz redova Caroline Panthersa. Sada tvrd da bi pobijedio Stipu Miočića
Vidi originalni članak

Stipe Miočić svako malo dobiva nove izazivače i javljaju se razni tipovi koji hrabro, iz daljine, ispale da bi pobijedili našeg borca. Čak je i Dana White, ne baš pretjerani fan udarača iz Rtine, rekao očito:

- Kada imate pojas i najviše obrana naslova u povijesti, onda nije teško Stipu Miočića proglasiti najboljim svih vremena - morao je priznati.

E pa niti ove riječi nisu zadržale Gregoryja Hardyja, nekadašnju NFL zvijezdu Panthersa. On uskoro ulazi u UFC i jako je ambiciozan.

- Moja borba snova je borba sa Stipom Miočićem. Naravno, završila bi podignutom rukom Gregoryja Hardyja.

Hardy se dosad natjecao u MMA-u, a u tri nastupa ima isto toliko pobjeda. Uskoro bi na poziv UFC čelništva trebao sudjelovati u emisiji Dana White’s Tuesday Contender Series koja bi mu trebala zajamčiti nastup u UFC-u. Potencijalno i borbu protiv Miočića.

- Trenutačno sam iznad oblaka jer ovo je prilika kojoj sam se nadao i za koju sam trenirao. Nisam mogao biti sretniji kada je došao poziv za nastup. Moj je cilj doći i pokazati koliko mogu. Svakako je cilj postati najbolji na svijetu. Ne mogu dočekati svoju priliku. Pružit ću sve od sebe kako bih se izborio za UFC-ov ugovor. Kasnije ću ići korak po korak - rekao je.

Inače, Stipe Miočić branit će pojas već u srpnju i to protiv aktualnog prvaka poluteške kategorije Daniela Cormiera, koji se vraća u tešku kategoriju. 

Daniel Cormier (38) bivši je Strikeforceov teškaški prvak i aktualni UFC-ov šampion u poluteškoj, jedina dva poraza u karijeri ima protiv Jon Jonesa, od kojeg je pojas izgubio lani, ali nakon Jonesove suspenzije zbog dopinga, pojas mu je vraćen.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Baketin 06.05.2018.

    Ovi je dobro napušen, vidi mu očiju😩

  • dkoor 05.05.2018.

    Treba prvo proci filter MMA ‘monstruma’ poput Overeema, Volkova, Blaydesa, Browna, Dos Santosa, Hunta i inih drugih da bi dosao u poziciju izazivati prvaka. Na sta bi to licilo da netko tko se pocne baviti sportom i ima par pobjeda moze izazvati prvaka, bez obzira koliko medijski bio eksponiran...

  • cmizdravac 05.05.2018.

    Hahahahahahahahahahahaha...khkhhh. ima nesto u tim glavama ( iskreno sumnjam na stereoide) da prije borbe govore ko da je miocic slucajno prvak, a poslije borbe pak nisam se dobro pripremio blablablabla... itd. No dobro, mozda oni moraju tako, ono tzv. trash talk se u americi najlakse prodaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare