To je to što me zanima!

Bivša Vujovićeva reprezentacija dobila sadašnju, Brazil do boda s Portugalom u zadnjoj sekundi

Pravu smo dramu gledali u prvoj utakmici u skupini II, a tamo su bodove podijelili Brazilci i Portugalci (28-28). Gotovo su cijelu utakmicu vodili Portugalci, ali u posljednjim trenucima susreta su zabili Brazilci
Vidi originalni članak

Počeo je drugi krug Svjetskog rukometnog prvenstva u Švedskoj i Poljskoj, a izabranici Veselina Vujovića imali su težak zadatak te su izgubili od Slovenije s 38-21. Tako su Iranci i dalje bez bodova u drugom krugu.

Nije šanse imala današnja Vujovićeva reprezentacija protiv bivše te je od prve minute to bila jednosmjerna utakmica. Makuc je predvodio Slovence sa šest zabijenih golova, a po pet su zabili Vlah, Janc, i Cehte. Iz prve su grupe Slovenci prenijeli dva boda pa su ovom pobjedom otišli na četiri.

Pravu smo dramu gledali u prvoj utakmici u skupini II, a tamo su bodove podijelili Brazilci i Portugalci (28-28). Gotovo su cijelu utakmicu vodili Portugalci, ali u posljednjim trenucima susreta su zabili Brazilci. Čekalo se na odluku je li gol regularan, ali na kraju se potvrdilo da je za veliko slavlje i dodatno kompliciranje situacije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • domba18 18.01.2023.

    Jel taj bradati kad šta osvojio ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare