To je to što me zanima!

Bivšeg boksačkog prvaka napali prije meča: Sklupčao sam se od bolova, zalili su me kiselinom!

'Prvo sam nazvao trenera koji je došao po mene i odveo me u bolnicu. Bio sam par dana na promatranju opeklina. Ni sa kim se nisam svađao, ne znam tko bi to mogao napraviti', kaže bivši prvak po WBC-u Kotočigov
Vidi originalni članak

Vrata se otvaraju, a unutra ulijeću ljudi s kapuljačama na glavi. Nisam razmišljao, već sam im se odmah suprotstavio, ali oni se nisu imali namjeru potući sa mnom, već su me samo zalili nekakvom kiselinom, a ja sam pao i sklupčao se od bolova, opisuje bivši prvak lake kategorije po WBC-u Viktor Kotočigov (28, 12-2) koji se u Engleskoj pripremao za nadolazeći meč kad su ga nepoznati napadači sabotirali. 

Trebao se Rus boriti 12. prosinca, a bio je na Otoku gdje je pomagao kolegi Tursinbaju Kulakmetu (27, 4-1) koji je izgubio od Juana Carlosa Abreua (34, 24-6) 29. listopada te se nakon toga trebao ostati pripremati za nadolazeći meč. Međutim, stvari su pošle po zlu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovaj kamp u Engleskoj bio je malo nesretan za mene. Uglavnom sam bio u sobi i trenirao, a nakon četiri dana čuo sam neke zvukove ispred kuće po noći. Netko je pokušao provaliti, ja sam razmišljao o tome da uzmem nož, ali nisam imao ništa u kuhinji osim vilice i žlice - opisao je borac na Instagramu.

Nedugo nakon toga su mu maskirani provalnici upali u kuću i zalili ga kiselinom te ubrzo nakon toga pobjegli.

- Prvo sam nazvao trenera koji je došao po mene i odveo me u bolnicu. Bio sam par dana na promatranju opeklina. Ni sa kim se nisam svađao, ne znam tko bi to mogao napraviti. Ali naučio sam da u kampove moram na provjerena mjesta - objasnio je boksač.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinezjapano 06.11.2021.

    Bitno da si ipak nešto naučio.

  • DUH RATNIKA...MPT 05.11.2021.

    Naravno napadači nikad neće biti uhvaćeni...

  • Hasky1982 05.11.2021.

    Nije pristao na uvjete kladioničarske mafije 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare