To je to što me zanima!

Bivši Bilićev suigrač: Slaven je znao pušiti čak i u autobusu

Znao sam da Slaven to ima u sebi, poznaje i voli engleski mentalitet, sjajan je organizator i ima pobjednički stav, komentirao je sjajne rezultate Bilića u West Hamu John Moncur
Vidi originalni članak

Bivši suigrač Slavena Bilića iz West Hama, John Moncur u razgovoru za BT Sport otkrio je jedan zanimljiv detalj o treneru West Hama. 

- Bilić je znao popušiti i do 20 cigareta dok smo autobusom putovali na gostovanja - prisjeća se legenda 'čekičara' Moncur koji je za ovaj klub skupio 176 nastupa u periodu od 1994. do 2003. 

John Moncur je ujedno i jedan od najvećih pobornika rada našeg trenera 

- Znao sam da Slaven to ima u sebi, poznaje i voli engleski mentalitet, sjajan je organizator i ima pobjednički stav - rekao je Moncur. 

Bivši veznjak 'čekićara' i Slaven su za vrijeme njegovih igara u West Hamu postali i prijatelji, a odmah po dolasku Bilića na klupu prisjetio se i jedne njihove svađe.

- Jednom smo ušli u žustru raspravu, na kraju smo se i pohrvali, ali nikada više. Slaven je čvrst momak. Njegova najveća kvaliteta je njegova iskrenost, odmah vam kaže što misli i prilično je izravan. Ne želite se zakačiti sa njim - rekao je Moncur koji je odmah na početku ove sezone rekao da je to savršen potez za klub.

Bilićevih pušačkih dana sjeća se i legendarni trener Harry Redknapp, novi izbornik reprezentacije Jordana.

- Bilić je pušio kao Turčin - prisjetio se jednom prilikom Harry, a baš su Turci i njihov nogometni savez 2013. zaprijetili Slavenu kaznom ako zapali cigaretu na klupi Bešiktaša. 

Bilić se cigareta nije ostavio ni nakon karijere, a kakvo suđenje njegov West Ham ima u posljednje vrijeme, ne bi nas iznenadilo da Slaven ponovno zapali na klupi. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Dr Rudonja 2 25.04.2016.

    a da li je i John Moncur popušio u autobusu?

  • 779danai4ure 25.04.2016.

    glavno da na terenu 'ne ispuše'

  • strmi007 25.04.2016.

    to je sve normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare