Obavijesti

Sport

Komentari 16

Bivši Bilićev suigrač: Slaven je znao pušiti čak i u autobusu

Bivši Bilićev suigrač: Slaven je znao pušiti čak i u autobusu
1

Znao sam da Slaven to ima u sebi, poznaje i voli engleski mentalitet, sjajan je organizator i ima pobjednički stav, komentirao je sjajne rezultate Bilića u West Hamu John Moncur

VIDEO

Bivši suigrač Slavena Bilića iz West Hama, John Moncur u razgovoru za BT Sport otkrio je jedan zanimljiv detalj o treneru West Hama. 

- Bilić je znao popušiti i do 20 cigareta dok smo autobusom putovali na gostovanja - prisjeća se legenda 'čekičara' Moncur koji je za ovaj klub skupio 176 nastupa u periodu od 1994. do 2003. 

John Moncur je ujedno i jedan od najvećih pobornika rada našeg trenera 

- Znao sam da Slaven to ima u sebi, poznaje i voli engleski mentalitet, sjajan je organizator i ima pobjednički stav - rekao je Moncur. 

Bivši veznjak 'čekićara' i Slaven su za vrijeme njegovih igara u West Hamu postali i prijatelji, a odmah po dolasku Bilića na klupu prisjetio se i jedne njihove svađe.

- Jednom smo ušli u žustru raspravu, na kraju smo se i pohrvali, ali nikada više. Slaven je čvrst momak. Njegova najveća kvaliteta je njegova iskrenost, odmah vam kaže što misli i prilično je izravan. Ne želite se zakačiti sa njim - rekao je Moncur koji je odmah na početku ove sezone rekao da je to savršen potez za klub.

Bilićevih pušačkih dana sjeća se i legendarni trener Harry Redknapp, novi izbornik reprezentacije Jordana.

- Bilić je pušio kao Turčin - prisjetio se jednom prilikom Harry, a baš su Turci i njihov nogometni savez 2013. zaprijetili Slavenu kaznom ako zapali cigaretu na klupi Bešiktaša. 

Bilić se cigareta nije ostavio ni nakon karijere, a kakvo suđenje njegov West Ham ima u posljednje vrijeme, ne bi nas iznenadilo da Slaven ponovno zapali na klupi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju