To je to što me zanima!

Bivši Cibonaš Chris Warren je potpisao ugovor za Cedevitu!

Njegov dolazak je dobar i za njega i za nas s obzirom da je prošlu sezonu u Bilbau bio malo po strani pa mu je ovo sjajna prilika za povratak na veliku scenu, kaže Zula
Vidi originalni članak

Chris Warren novi je igrač Cedevite. Veliko je to pojačanje za klub koji vodi Dražen Anzulović. Zula dobro zna koga je doveo jer je 30-godišnjeg Amerikanca s putovnicom Paname vodio i u Ciboni dvije godine. Warren je nakon toga prešao u španjolski Bilbao da bi na kraju potpisao za Cedevitu.

- U Hrvatskoj ga manje više znaju svi. Njegov dolazak je dobar i za njega i za nas s obzirom da je prošlu sezonu u Bilbau bio malo po strani pa mu je ovo sjajna prilika za povratak na veliku scenu a mi smo dobili iznimno kvalitetno pojačanje na vanjskim pozicijama - rekao je Anzulović, prenosi službena stranica Cedevite.

Zula napominje da Warrena nije bilo lako pridobiti, ali potpisom se sve riješilo.

- Dugo smo pričali, on je vagao ali se na kraju odlučio za povratak u Zagreb što je današnjim potpisom i potvrdio. Karakterno je sjajan čovjek i vjerujem da će se brzo uklopiti u naš koncept. Mi imamo velike planove i vjerujem da će nam Chris pomoći u njihovoj realizaciji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bole top 04.08.2011.

    nije otisao u bilbao iz cibone nego u avelino(ITALIJA),ahhhaahhh jesu smjesne ove novine

  • tejmatebra 04.08.2011.

    opa, jedan od boljih amerikanaca koji je krocio kroz cibonu. sigurno, veliki + za cedevitu. sretan sam sto se ponovno vratio u hrvatsku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare