To je to što me zanima!

Bivši 'crveni vrag' Pique u zemlji snova s Barcelonom

Španjolski reprezentativni branič nogometno je odrastao u Barceloni, zaigrao u prvoj momčadi Uniteda, a onda se vratio u Barcu i osvojio sve
Vidi originalni članak

Gerard Pique prošle sezone se vratio iz Manchester Uniteda u klub gdje je odrastao, Barcelonu. Sudbina je htjela da se u finalu Lige prvaka nađe nasuprot svojih prijatelja iz Uniteda i odigra vrhunsku utakmicu. Iako mu je žao nogometaša Uniteda, Pique nije skrivao sreću osvojenim naslovom, a nakon preuzimanja pehara bio je jedan od najveselijih slavljenika. Ako je ikada posumnjao u opravdanost povratka u Španjolsku, sinoć je dobio potvrdu da je učinio pravi korak u karijeri.
- Bio je to poseban doživljaj jer smo igrali odlično i zaslužili smo naslov. Barcelona je oduvijek moj klub pa je naslov za mene time još važniji. Žao mi je mojih prijatelja iz Manchestera jer su odlični nogometaši i ljudi. Od prvog dana povratka znao sam da sam dobro odlučio. Imamo fantastičnu momčad, a ovo je bila nevjerojatna sezona - priča Pique koji je u svojoj prvoj pravoj sezoni s Barcom osvojio sve što se moglo osvojiti, Kup, prvenstvo i Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JAX 28.05.2009.

    volio bih biti u njegovoj kozi prosle godine prvak s man utdom a ove s barcelonom

  • sila nebeska 28.05.2009.

    ama ovaj će biti igračina velika samo da ostane i ovako nastavi trenirati u braceloni !!!! FORZA BARCELONA !!!! JE*O MANCHESTER UNITED

  • tovar_69 28.05.2009.

    Možete vi govorit šta očete al meni ovaj čovjek nema niti malo tehnike, tako je sirov u dodavanju, vođenj lopte, nekim sitnim driblinzima......... al igra odlično!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare