To je to što me zanima!

Bivši dinamovac Etto na pragu je dolaska u slovenski Zavrč...

Etto bi nakon boravka u PAOK-u i Bakuu ponovno mogao zaigrati u ovim krajevima. Brazilski nogometaš, koji je šest godina igrao za Dinamo, na pragu je Zavrča...
Vidi originalni članak

Četiri godine nakon odlaska iz Dinama Brazilac Etto vrlo je blizu povratka u naše susjedstvo. Kako piše Goal, 34-godišnji nogometaš trebao bi postati novi član slovenskog prvoligaša Zavrča.

- Neće nas puno stajati jer će mu zarada ovisiti o učinku. Bude li momčad uspješna, i on će biti uspješan - rekao je predsjednik kluba Miran Vuk.

Zavrč je prošle sezone završio na petom mjestu slovenskog prvenstva, a u momčadi ima čak 22 (!) hrvatska nogometaša uz trenera Ivicu Solomuna.

Etto je u Dinamu od 2005. do 2011. odigrao 125 utakmica i zabio deset golova. Nakon toga igrao je za grčki PAOK i azerbajdžanski Baku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bbbdado 16.07.2015.

    Odličan je bio samo ponekad malo lijen

  • korisničko ime zauzeto 16.07.2015.

    Prva utakmica koju je odigrao za Dinamo i odma je zabil gol, dobar igrač koji ipak nije došao do punog potencijala mogao je i više postići al ipak i ovako jako kvalitetan igrač i od današnjih Dinamovih bekova je 100 pta bolji.

  • Popolo 16.07.2015.

    Etto i Ćorluka. Bože dragi koji je to tandem bio. Jedan dupli pas i u dva poteza bili bi pred protivničkim golom te ubacivali na povratnu za napad. A sad se mucimo i probijamo kroz sredinu a ne mozemo probiti Folu Esch. Ovo je najbolji bocni igrac u Dinamu ikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare