To je to što me zanima!

Soudani teško stradao, puknuo mu je prednji križni ligament

El Soudani od 2019. godine igra u grčkoj ligi. U ovoj sezoni je za Olympiacos odigrao 19 utakmica i zabio je sedam golova, a sad ga zbog teške ozljede na travnjaku neće biti idućih mjeseci
Vidi originalni članak

Od 2013. do 2018. godine nosio je dres hrvatskog prvaka. Oduševljavao je golovima i potezima, posebno je inspiriran bio u derbijima zbog čega je i dobio nadimak Mr. Derby.

Naravno, riječ je o El Arabiju Hilalu Soudaniju (32). Alžircu, koji je bio ljubitelj maksimirskih tribina. Otišao je 2018. godine u Championship, potpisao je za Nottingham Forest, a od 2019. godine je u Olympiacosu.

Ove je sezone za grčkog velikana odigrao 19 utakmica i zabio je sedam golova, a sad se teško ozlijedio.

Stradao mu je prednji križni ligament zbog čega ga neće biti do kraja sezone. S Dinamom je četiri puta bio prvak Hrvatske, a sad traži i naslov prvaka u Grčkoj, ali će do kraja sezone biti samo navijač.

Soudani se ozlijedio na utakmici Olympiacosa i Atromitosa. Čeka ga operacija, a na operaciji je bio i dok je igrao u Engleskoj.

- Nažalost, loše vijesti o mojoj ozljedi, ali vratit ću se još jači. Hvala svima na porukama podrške - poručio je Soudani na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • FASTT 11.02.2020.

    Pa koliko tamo Olimpiakos ima suđenih penala?? Kako to da nije najb.strjelac lige pa kako??

  • purgerijada 11.02.2020.

    Bolje bi mu bilo je ostao u purgerima moga je više ljencariti

  • Leon Black 11.02.2020.

    "Bio je ljubitelj tribina"? Što, volio je biti na tribinama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare