To je to što me zanima!

Bivši engleski trener priznao seksualno zlostavljanje dječaka

Prije dvije godine protiv Bennella je podignuto 55 optužnicu od kojih su 42 za seksualno uznemirivanje, 11 za silovanje te dvije za pokušaj silovanja dječaka u sobi od osam do 15 godina
Vidi originalni članak

Nekadašnji engleski trener Barry Bennell priznao je da je zlostavljao sedmoricu dječaka dok je radio u Crewe Alexandri između 1988. i 1991., pišu engleski mediji.

TAMNA STRANA SPORTA Pedofili vrebali posvuda: Ovo je najbrutalniji skandal u povijesti

Prije dvije godine protiv Bennella je podignuto 55 optužnicu od kojih su 42 za seksualno uznemirivanje, 11 za silovanje te dvije za pokušaj silovanja dječaka u sobi od osam do 15 godina.

Sve se zakuhalo kada je nogometaš Andy Woodward, bivši igrač engleskih niželigaša, iznio svoja grozna iskustva.

- Život mi je bio uništen sve do 43. godine života. Ali, koliko ih je još takvih kao ja? Ovdje govorimo o stotinama djece koje je Barry Bennell birao i koji sada, kao odrasli, možda i dalje žive s velikim strahom u sebi. Rekao bih da je još teže progovoriti unutar nogometnog svijeta. Želim dati snagu ljudima. Ja sam to proživio - ispričao je.

Bennell je 1998. osuđen na devet godina, a u studenom 2016. opet završio u zatvoru zbog novih optužnica. Suđenje će početi uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Berger117 08.01.2018.

    javni registar bi bilo jako učinkovito, i tamo i kod nas.primjer Poljska

  • igyy 08.01.2018.

    u nogometu je sve moguće

  • Mat K.O. 08.01.2018.

    Pravda za Bennella!!! Sve je laž samo novce žele!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare