To je to što me zanima!

Bivši hrvatski izbornik seli u Sloveniju i preuzima Gorenje

Željko Babić po završetku aktualne sezone trebao bi preuzeti klupu slovenskog doprvaka Gorenja Velenja. Bio bi to povratak bivšeg izbornika Kauboja nakon šokantnog poraza od Slovenije na SP-u
Vidi originalni članak

Nakon šokantnog poraza od Slovenije u borbi za svjetsku broncu Željka Babića trenerski put ponovno nosi prema Slovencima. Od SP-a u Francuskoj prisilno je odmarao dva mjeseca, a sada bi prema pisanju Balkan Handballa trebao preuzeti klupu slovenskog viceprvaka Gorenja Velenja.

Babić bi tako momčad Gorenja preuzeo nakon aktualne sezone, a kao dugoročni cilj pred njega je postavljeno skidanje višegodišnje dominacije Celja u slovenskom rukometu.

Bio bi to povratak Babića klupskom rukometu nakon dvije godine i odlaska s klupe Meškova s kojim je radio odličan posao. Pred sobom je u bjeloruskom klubu imao sjajan ugovor, no sve je to odbacio kako bi preuzeo klupu Kauboja. S Hrvatskom je bio na tri velika natjecanja (EP, OI, SP) te osvojio europsku broncu. Igra reprezentacije ni na jednom od ta tri natjecanja nije bila u skladu s hrvatskom kvalitetom, ali ni očekivanjima javnosti i Babić je odmah nakon teškog poraza od Slovenije dobio otkaz.

A sada, nakon što se odmorio i napunio baterije dolazi na vruću klupu slovenskog doprvaka. Klupski rukomet, kažu dobro upućeni, Babiću bolje leži i kroz svakodnevni rad s igračima trebao bi doseći puni trenerski potencijal. Uostalom, da mu dobro ide pokazao je i u mjesecima na klupi Meškova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dulee167 06.04.2017.

    Sad mu je Medugorje jos dalje.

  • PredragKišurek 06.04.2017.

    Neka dabogda ostao tamo vjecno.Osvonio i LP.samo da nedolazi vise u repku.

  • Crenshaw 05.04.2017.

    Bit će voditelj poslovnice Gorenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare