To je to što me zanima!

Bivši igrač Dinama pretukao je branitelja jer je homoseksualac

'CIPELARILI' HOMOSEKSUALCA Miroslav Šarić (24) i njegov brat Marko (21) navodno su na ulici pretukli Gorana Hadžića. Šarić je bivši Dinamov nogometaš
Vidi originalni članak

Lavina homofobije koju su pokrenuli Vlatko Marković i Zdravko Mamić još ne prestaje. U priopćenju udruga Iskorak i Kontra piše da su bivši Dinamov nogometaš Miroslav Šarić (24) i njegov brat Marko (21) u Zagrebu pretukli Gorana Hadžića (44). On se 7. studenog oko dva sata vraćao iz gay bara. Na izlasku su ga vidjeli Miroslav Šarić i njegov brat Marko (21). Bez povoda su nasrnuli na Hadžića i počeli ga tući. Ubrzo su ga srušili na pod i “cipelarili”, a udarali su ga isključivo u glavu. Pritom su vikali “udri ga!” i “ubij ga, mamu mu j... pedersku”. Od većih batina spasila su ga četvorica prolaznika. Hadžić je teško ozlijeđen. Slomljen mu je nos, ima podljeve na licu te razderanu usnicu (sedam šavova). Napadači su u pritvoru u Zagrebu. Hadžić, hrvatski branitelj i ratni vojni invalid, prijavio je napad da se takvo što ne ponovi. Pomoć je tražio od pravnih timova udruga Kontra i Iskorak, koji traže da se napad okarakterizira kao pokušaj ubojstva. 

Marković ih je prvi uvrijedio

 Predsjednik HNS-a, Vlatko Marković, smatra da gayevi ne mogu igrati za repku jer za nju igraju “samo zdravi ljudi”.    

Mamiću su oni za baletane

 Zdravko Mamić kaže da homoseksualce ne vidi u nogometu, ali ih zamišlja kao pjesnike, plesače, novinare, pisce...    

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Patriot1980 27.11.2010.

    ma trebali su ubit tu pederčinu

  • febo1601 26.11.2010.

    Ne volim homoseksualce , ali nije red nekoga pretući iz čista mira (ako je istina da je iz čista mira).... , isto tako slažem se sa ovdje nekim napisima , kakve veze ima što je šarić bivši igrač dinama...., sada nije i apsolutno je nepotrebno to spominjati.

  • lisabon 25.11.2010.

    Pa kakve veze za ovaj clanak ima sta je covjek nekad igrao za Dinamo?Sta nije logicno da pise nogometas Intera iz Zapresica?Kad su pozatvarali neke likove zbog moguceg laziranja,onda ste za Setku napisali da je bio trener mmladjih kategorija ,u naslovu.Za adzica ste napisali bivsi igrac Dinama.Za Petrovica (kojeg su otpustili iz West Hama) ste napisali bivsi igrac Dinama vrijedjao klub i igrace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare