To je to što me zanima!

Bivši nogometaš Istre pomaže u saniranju krovova u Petrinji...

Nogometaš Opatije Ivan Zgrablić sa svojim je Demonima organizirao i prikupio pomoć pa se uputio u potresom pogođeno područje. Ovo su odlike istinske ikone...
Vidi originalni članak

Navijačke skupine su kao i svaki put dosad prve došle pomoć svojim sunarodnjacima i vratili nadu u bolje sutra unesrećenim stanovnicima Petrinje i okolice koji su pretrpjeli razoran potres koji je mnogima srušio sve što su gradili i za što su se borili cijeli život.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ZNA KAKO JE BJEŽATI OD DOMA Lovren smjestio prve obitelji u svoj hotel u Novalji: 'Prekrasni ljudi, očekujemo još dolazaka'

U Banovinu su stigli i istarski Demoni, među kojima i njihov najistaknutiji član, Ivan Zgrablić

Tako da je najpoznatiji nogometaš-navijač snimljen kako prevozi crijep, očito sudjelujući u sanaciju krovova kuća, a sliku je objavila Facebook stranica "Prva hrvatska liga".

Ikona Istre 1961 trenutačno nastupa za Opatiju, a slobodno vrijeme provodi na tribini Istre, bar dok je mogao na stadion. U ovoj tragediji hrvatskoga naroda navijači imaju neku ulogu, a to je pomoć svima kojima je to potrebno.

PODRŠKA POGOĐENOM PODRUČJU Rukometaši šalju podršku: Kako vi navijate za nas, sad mi za vas

- Danas je u Hrvatskoj teško biti navijač jer su oni najveći problem države. E, ja baš ne mislim tako! Oni su najsvjetlija točka u Hrvatskoj i poštujem sve naše navijačke skupine - rekao nam je u intervjuu prije nekoliko godina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • viklersky 04.01.2021.

    Sad će neki reći, došao se slikati i promovirati! Bravo momče, bio sam 2 dana za redom i jedva čekam vikend da ne moram na posao da nastavim pomagati!!Pozdrav svim ljudima dobre volje, a bila nas je hrpetina tamo da to nisu istine!Čudo neviđeno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare