To je to što me zanima!

Bivši igrač Liverpoola je brzom reakcijom spasio suigraču život

Sebastian Coates zadobio je status heroja nakon što je svom suigraču Romainu Salinu spasio život. Salin se sudario sa stativom nakon čega je ostao nepomično ležati, a onda je Coates brzo reagirao i spasio mu život
Vidi originalni članak

Bivši stoper Liverpoola Sebastian Coates u subotu je sa svojim Sportingom gostovao kod Portimonensea, a iako je njegov klub poražen (4-2), Coates je zadobio status heroja.

On je pred sam kraj prvog dijela brzom reakcijom spasio život svom golmanu Romainu Salinu koji se žestoko sudario sa stativom, a onda ostao nepomično ležati na podu. 

Coates je odmah dotrčao do svog suigrača, otvorio mu usta i izvadio jezik kako bi ga spriječio od gušenja. Nakon toga je gestikulirao prema klupi za rezervne igrače da pošalju liječničku pomoć.

Do cijele te situacije došlo je kada je Salin pokušao obraniti udarac Nakajime, ali nije uspio u tom naumu, čime je Portimonense povećao svoju prednost na 2-0, a Salin se zabio u stativu.

Nakon toga je on napustio igru, a umjesto njega je ušao rezervni golman Renan Ribeiro. Coates je za svoj hrabri čin nagrađen golom u 88. minuti. 

Ovom pobjedom Portimonense je skočio na 13. mjesto sa sedam osvojenih bodova iz sedam odigranih utakmica dok je Sporting pao na peto mjesto s 13 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 10.10.2018.

    bravo, lijepa vijest

  • lavlje srce 68 10.10.2018.

    Golman koji se žestoko sudario sa stativom, a onda ostao nepomično ležati na podu.Bilo bi smiješno da nije tužno.Valjda je udario glavom u stativu.Svaka čast igraču na ljudskosti i potezu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare