Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bivši igrač Liverpoola je brzom reakcijom spasio suigraču život

Bivši igrač Liverpoola je brzom reakcijom spasio suigraču život
1

Sebastian Coates zadobio je status heroja nakon što je svom suigraču Romainu Salinu spasio život. Salin se sudario sa stativom nakon čega je ostao nepomično ležati, a onda je Coates brzo reagirao i spasio mu život

VIDEO

Bivši stoper Liverpoola Sebastian Coates u subotu je sa svojim Sportingom gostovao kod Portimonensea, a iako je njegov klub poražen (4-2), Coates je zadobio status heroja.

On je pred sam kraj prvog dijela brzom reakcijom spasio život svom golmanu Romainu Salinu koji se žestoko sudario sa stativom, a onda ostao nepomično ležati na podu. 

Coates je odmah dotrčao do svog suigrača, otvorio mu usta i izvadio jezik kako bi ga spriječio od gušenja. Nakon toga je gestikulirao prema klupi za rezervne igrače da pošalju liječničku pomoć.

Do cijele te situacije došlo je kada je Salin pokušao obraniti udarac Nakajime, ali nije uspio u tom naumu, čime je Portimonense povećao svoju prednost na 2-0, a Salin se zabio u stativu.

Nakon toga je on napustio igru, a umjesto njega je ušao rezervni golman Renan Ribeiro. Coates je za svoj hrabri čin nagrađen golom u 88. minuti. 

Ovom pobjedom Portimonense je skočio na 13. mjesto sa sedam osvojenih bodova iz sedam odigranih utakmica dok je Sporting pao na peto mjesto s 13 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener