To je to što me zanima!

Bivši igrač Osijeka razbjesnio Srbe: 'Što je ovom momku u glavi? Ima tetovažu terorista!'

Bivši igrač Osijeka ovog ljeta je otišao u Rubin iz Kazanja, gol je proslavio poprilično emotivno skinuvši dres, a ispod se nazirala tetovaža Agima Ramadanija Katane, zapovjednika Oslobodilačke vojske Kosova
Vidi originalni članak

Albanija je na Euru u Francuskoj 2016. godine prvi put u povijesti zaigrala ne velikom natjecanju, a za godinu dana mogli bismo ih gledati i na Euru u Njemačkoj.

Albanci su u Tirani pred 20 tisuća gledatelja srušili Poljsku (2-0) u 6. kolu kvalifikacija za Euro. Skočili su na prvo mjesto u skupini E, Poljake ostavili u jako teškoj situaciji, a sebe doveli na korak od plasmana na novo veliko natjecanje.

Asani je Albaniju doveo u vodstvo u 37. minuti, a konačan rezultat postavio je Mirlind Daku, koji je ušao u 62. minuti pa potom desetak sekundi kasnije zatresao mrežu.

S tetovažom razbjesnio Srbe 

Bivši igrač Osijeka ovog ljeta je otišao u Rubin iz Kazanja, gol je proslavio poprilično emotivno skinuvši dres, a ispod se nazirala tetovaža koja je razbjesnila srpsku javnost. 

Daku na leđima ima istetoviran lik Agima Ramadanija Katane, zapovjednika Oslobodilačke vojske Kosova koja se borila za neovisnost od Srbije. Spomenuti Katana, koji je poginuo 1999. godine kod bitke na Košarama, proglašen je herojem na Kosovu i u Albaniji. 

- Pogodak posvećujem svim žrtvama na Kosovu koje su dale sve za domovinu, da mi danas možemo igrati ovdje i ujediniti sve albanske teritorije - rekao je Daku.

Spomenuta tetovaža odjeknula je u Srbiji.

- Što je ovom momku u glavi? Albanac pokazao sramnu tetovažu - veličao ozloglašenog OVK komandanta - piše Espreso.rs, dok je Telegraf dodao:

- Albanac zabio gol u kvalifikacijama, pa pokazao tetovažu OVK terorista na leđima - piše Telegraf uz dodatak kako bi trebalo Dakua žestoko kazniti. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • D.Vader_43 12.09.2023.

    agim ramadani je njihov heroj ima spomenike po cijelom Kosovu

  • Kegla💪🏻 11.09.2023.

    Hahahha a Draza je bio svetac

  • zelena mamba 11.09.2023.

    Oni se nekaj bune . A Virovitica , Karlovac , Karlobag pa 4 C

Komentiraj...
Vidi sve komentare