To je to što me zanima!

Bivši izbornik 'gauča' šokirao: Neke cure izazivaju silovanje

o su sve mlade cure koje provociraju, oblače kratke suknjice, a onda se kao saginju da pokupe papirić i pokažu svoje gaćice, šokantne su izjave bivšeg izbornika Argentine Carlos Bilardo
Vidi originalni članak

Carlos Salvador Bilardo (78) svojim je nevjerojatnim izjavama u intervjuu za Channel America 24 šokirao sve. Bivši argentinski izbornik, upitan da komentira nasilje nad ženama u svojoj domovini, povezao je 'silovanje s provokativnim oblačenjem djevojaka čime one same izazivaju napadače'.

- Djevojke se na ulici ne mogu oblačiti kako žele jer time izazivaju da ih netko siluje. To su sve mlade cure koje provociraju, oblače kratke suknjice, a onda se kao saginju da pokupe papirić i pokažu svoje gaćice. Hodam gradom i vidim djevojku u grudnjaku, pa kako da je ne gledam? - grozne su gluposti izlazile iz usta čovjeka koji je Argentinu odveo do naslova prvaka svijeta 1986. godine.

Kasnije je vjerojatno postao svjestan što je rekao pa se pokušao nevješto opravdati...

- Naravno da osuđujem silovanje, no postoje djevojke koje se oblače dobro i one koje se oblače provokativno. Pa i moja kći se želi oblačiti svakako, ali borim se s njom oko toga. Da netko napadne moju kćer ili unuku, ubio bih ga - završio je svoje izlaganje Bilardo.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • KnezDomagoj 25.04.2017.

    Vjerojatno je i sam plod silovanja.

  • ja sam dalmatino 25.04.2017.

    Pa sta je tu sokantno

  • Lothar2104 25.04.2017.

    Šokirao? Ovo je istina i samo istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare