To je to što me zanima!

Bivši izbornik Srbije 'zaletio' se na poluvremenu: Pa tko pušta momčadi kao Zrinjski u Europu?

Naravno, bilo je teško za očekivati da će Zrinjski napraviti čudo kakvo je napravio, ali - dogodilo se. Odmah nakon toga je prekaljeni nizozemski stručnjak postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Nikako nije izgledalo dobro za Zrinjski na otvaranju grupne faze Konferencijske lige kad su na poluvremenu kod kuće gubili 3-0 od AZ Alkmaara. Neki su izgubili nadu nakjon 45 minuta, a među njima i bivši izbornik srpske te nizozemske reprezentacije Dick Advocaat (75).

POVIJEST U MOSTARU VIDEO Zrinjski kao Liverpool! Pogledajte eurogol bivšeg hajdukovca i čudesan preokret

- Nevjerojatno je da ovakvim momčadima dopuštaju igrati u europskim kupovima - prokomentirao je Advocaat na nizozemskoj televiziji, a nije ni slutio što čeka AZ Alkmaar u nastavku utakmice.

Naravno, bilo je teško za očekivati da će Zrinjski napraviti čudo kakvo je napravio, ali - dogodilo se. Odmah nakon toga je prekaljeni nizozemski stručnjak postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Bilo kako bilo, izabranici Krunoslava Rendulića napravili su nevjerojatan podvig i na kraju slavili 4-3, a u Mostaru se slavilo do dugo u noć. S druge strane, Nizozemci su u potpunosti bili šokirani, kako na terenu, tako i oni pred malim ekranima. A Advocaat će vjerojatno morati opravdati prezime za izjavu koja mu se 'obila' o glavu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Palmanova 22.09.2023.

    Wim Kieft koji je sjedio do Dicka u studiju se jos vise obrukao:Waardeloze tegenstander..''Bezvrijedan protivnik''

  • okii 22.09.2023.

    golman AZ je teska neznalica

  • Slender 22.09.2023.

    Koji jazavac hahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare