To je to što me zanima!

Bivši kapetan Hajduka: Dinamo igra. Navijajte j...mu, ne budite klauni da se Bruno ne naljuti

Dvojac je u dobrom raspoloženju, a kao lokacija slike navodi se stadion Maksimir. "Petković, Ademi i Ristovski vade bijele šalove kada igra Hajduk", napisao je Vejić u opis slike
Vidi originalni članak

Nakon što se reprezentacija vratila iz Katra s broncom oko vrata na trgu je priređen svečani dočeka za naše nogometaše. Mikrofon je došao u ruke Brune Petkovića koji je tada rekao:

- Mi iz HNL-a najbolje znamo koliko je podjela na sjever i jug, kolika je podjela na Dinamo i Hajduk i ovih mjesec dana svi smo živjeli kao jedno. Mislim da je to najveća nagrada koju mi igrači možemo dobiti - rekao je Bruno.

KOMENTIRAO VRUĆU TEMU Zajec: Jarni je tu ispao ne prepametan. A ja bih navijao za PAO da igra protiv Hajduka...

Iako je Bruno želio smanjiti podjele, i mržnju između sjevera i juga, u posljednje vrijeme gledamo suprotna događanja. Ne treba ponavljati da je Robert Jarni izjavio kako će navijati za Betis protiv Dinama i kako ga je Petković zbog toga nazvao klaunom. Dovela je ta cijela situacija do smjene Jarnija na mjestu izbornika, ali i podigla netrpeljivost između sjevera i juga.

VIDEO: O VELIKOJ STRASTI Petković: Nisam kao Ronaldo da stojim u šesnaestercu i zabijam

Posljednji koji se oglasio oko ove situacije je Hrvoje Vejić. On je uoči uzvratne utakmice Dinama i Betisa na svom Instagram profilu objavio sliku s Robertom Jarnijem. 

"Danas igra Dinamo, navijajte jeb***, ne budite klauni, da se Bruno ne ljuti, kad igra Hajduk, on, Ademi i Ristovski prvi vade bijele šalove", stoji u opisu slike. Dvojac je u dobrom raspoloženju, a kao lokacija slike stoji stadion Maksimir. Radi se o staroj fotografiji dok je dvojac zajedno nastupio za veterane, piše Dalmatinski portal.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • The River 23.02.2024.

    Zasto vas nitko ne voli u Hrvatskoj?Zato jer vi ne volite Hrvatsku,a srbin vam je Bog kojeg uzdižete do nebesa.

  • seatsb 23.02.2024.

    kog boli ona stvar za nekim tamo klosarem jarnijem i dalmosima...... neka si misle i pricaju što hoće oni moraju doživite da hajduk vako nešto naprave ......

  • Monza.1995 22.02.2024.

    Koji je sad taj Vejić nikad čuo za tog klauna

Komentiraj...
Vidi sve komentare