To je to što me zanima!

Bivši kapetan Hajduka spasio je Olimpiju, bijesni navijači palili tribinu: Naša borba tek počinje

Differdange je s gostovanja u Ljubljani ponio zadovoljavaljućih 1-1 i o putniku u drugo pretkolo Konferencijske lige odlučivat će uzvrat. A slovenski navijači nisu zaboravili odlazak Prosnečkog
Vidi originalni članak

Nema mira u Ljubljani nakon naprasnog odlaska Roberta Prosinečkog (53) tik pred početak nove sezone. Olimpija je kod kuće remizirala 1-1 s Differdangeom, doprvakom Luksemburga, u prvoj utakmici prvog pretkola Konferencijske lige.

Slovenci su bili veliki favoriti na papiru, ali s obzirom na rasulo u klubu i prepirke između navijača, bivšeg trenera i uprave ovaj kiks ne čudi previše.

Video prekida možete pogledati OVDJE.

TEŠKE OPTUŽBE Direktor Olimpije: Žuti i njegov kum htjeli su prodati klub i ušli u kombinacije s menadžerima

Već u devetoj minuti Aljaž Krefl zabio je autogol za vodstvo Differdangea, a u 31. navijačka skupina Olimpije Green Dragons zapalila je pirotehnički arsenal i eksplozijama prekinula utakmicu, a gorjele su i sjedalice.

"Borba svih navijača počela je. Zahtijevamo zdravu Olimpiju, bez vas", bila je poruka na transparentu navijača koji su skandirali Prosinečkom na oproštajnoj presici, a potjerali njegova nasljednika Alberta Rieru (40), bivšeg igrača Manchester Cityja i Liverpoola.

Izlazak bivšeg igrača Osijeka Marina Pilja i ulazak Almedina Ziljkića u 59. minuti pokrenuo je Olimpiju i samo tri minute poslije bivši kapetan Hajduka Goran Milović izjednačio je na asistenciju Marija Kvesića.

Do kraja utakmice Riera je pokušao i s Dinom Špeharom, bivšim napadačem Osijeka, Dinama, Lokomotive i Splita, ali on se ozlijedio tek osam minuta nakon što je ušao. Ostalo je 1-1, a odluka o putniku u drugo pretkolo pada idući četvrtak u Luksemburgu. Pobjednika čeka rumunjski Sepsi Stantu Gheorghe.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dagi 66 08.07.2022.

    hhhhha zasto placu za pijancem

  • mseh 07.07.2022.

    Ni Delije nisu toliko plakali za njim

Komentiraj...
Vidi sve komentare