To je to što me zanima!

Bivši kapetan: Horvat je dobar dečko, ali nema karizmu. Ne vidim kako ćemo dobiti Dance

To se nije smjelo dogoditi. Morali su ovdje biti Pešić ili Šego. Dance objektivno ne možemo pobijediti
Vidi originalni članak

Visoka pobjeda 'kauboja' protiv SAD-a, ruku na srce, nije isprala gorčinu u ustima nastalu porazom od Egipta. Kritikama hrvatskim reprezentativcima i izborniku Hrvoju Horvatu pridružio se i Goran Perkovac (60), kapetan zlatne olimpijske generacije iz Atlante.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije prvi put da igramo slabo na velikom natjecanju. Igrali smo slabo prije dvije godine u Egiptu pa prošle godine u Mađarskoj. Zadnju medalju osvojili smo 2020. godine kada je Duvnjak sam mogao igrati i držati sve konce igre u svojim rukama. Nažalost, današnjeg kapetana sustigle su godine, u Kielu igra tek po desetak minuta. Ne kažem da još ne može pomoći reprezentaciji. Može, pogotovo u obrani - kazao je Perkovac za Večernji.

Međutim, Perkovac za razliku od ostalih ne tvrdi da Hrvatska nema kvalitete, već da je izbor igrača totalni promašaj.

- Ne znam zašto ovdje nije bilo mjesta za jednog Marina Marića, koji je uvjerljivo naš najbolji kružni napadač. Nisam mogao vjerovati da je Horvat vodio tri neiskusna vratara. To se nije smjelo dogoditi. Morali su ovdje biti Pešić ili Šego. Ali, izbornik sa Šegom ne razgovara već godinu dana. Ima tu još dobrih igrača koji su ostali doma, primjerice mladi Klarica. Nadalje, mi smo protiv Egipta igrali bez ikakve taktike, bez ideje u napadu protiv fizičko nadmoćnijeg suparnika. Svi su redom podbacili.

UŽIVO OD 20.30 'Kauboji' love drugi krug SP-a: Gdje gledati Hrvatska - Maroko RASNI ŠUTER IZ LJUBUŠKOG Rješenje za naše probleme: Prebolio sam mononukleozu, a 1. travnja pokidao cijelo koljeno

Porazom od Egipta 'kauboji' su se stavili u nezavidnu situaciju. Za prolazak u nokaut fazu trebamo pobijediti moćne Dance, i to najvjerojatnije s većom razlikom nego kojom smo izgubili od Egipta. A Perkovac misli da Dance pobijediti...

- Objektivno ne možemo. Ne vidim način na koji bismo ih mogli dobiti pred 10.000 njihovih navijača, koliko će ih biti u Malmöu. Pa čak da se i dogodi minimalnima pobjeda, to nema neće biti dovoljno jer ćemo u krugu s Danskom i Egiptom biti najslabiji zbog minus devet iz susreta protiv afričkog prvaka - rekao je pa nastavio:

- Treba podvući crtu, napraviti veliki rez i stvoriti momčad koja će biti dovoljno jaka da napadne postolje na Svjetskom prvenstvu 2025., kojem smo domaćin. Moramo se odlučiti hoće li Lučin, Srna, Klarica i Jaganjac biti ti koji će nas voditi ili netko drugi, treći. Hrvoje Horvat dobar je dečko, ali on nema nikakvu karizmu.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nniinnoo 18.01.2023.

    svi ljubomorni na Horvata! šta se vi niste prijavili?

  • 17.01.2023.

    Potuno se slazem..a s druge strane sve neke privatne interese(Gobac),trebalo bi stavit po strani kad igra reprezentacija i birati najbolje igrace i izbornika.Dakle,Sulic je bio najbolji pivot godinama u europi a nema ga da igra u rep..Strlek proglasen prije 3 god najboljim krilom svijeta a nema ga..Jaganjac se koliko mucio dok ga zovu u rep jer nije potpisao za Zg nego Nexe,Marino Maric najbolji pivot a nema ga,Šego golman nas najbolji a nema ga,Matej Mamić najbolji lijevi vanjski koji nam jakoo fali jer se nema tko tu dignut i zapucat a nema ga..Ivan Cupic i Zlatko Horvat kao desna krila a nema ih,Luka Stepancic vrhunski skok suter s desne strane a nema ga,Ivan Sliskovic takodjer i Stipe Mandalinic jaka 2 vanjska a nema ih i tako dalje i tako dalje..da ne pricamo o tome kako su se umirovili od rep Metlicic,Lackovic i Balic i s koliko godina a koliko su mogli jos dat na terenu(pogledajmo Karabatica),,ali sve to stoji pod kljucevima i interesima jednog covjeka,zato nemojmo se pravit blesavi nego rec stvarni problem trebaju svi..i ovi komentatori i gosti,i novinari i svi..nego sute ko pi...

  • zvrka1977 17.01.2023.

    Meni baš nije jasno ni čemu Balić služi u stožeru. Bio je i u stožeru Babića i rezultat je bio identičan ovome...

Komentiraj...
Vidi sve komentare