To je to što me zanima!

Bivši klub i HNS poslali poruku podrške Livaji: Slomljeni smo, sve naše misli su s tobom...

AEK-ova obitelj stoji uz tebe u ovim teškim vremenima. Budi hrabar, sve naše misli su s tobom, napisao je bivši klub Marka Livaje
Vidi originalni članak

Marko Livaja ostavio je veliki trag u AEK-u iz Atene gdje je igrao prije dolaska u Hajduk. S klubom je osvojio naslov prvaka i bio najbolji strijelac, a postao je i ljubimac navijača. Klub mu je pružio podršku i sada u najtežim trenucima.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Kaštel Sućurcu tragično je na motoru stradao Milan Livaja, otac Hajdukovog nogometaša Marka. Vijest je potvrdio Hajduk na svojim službenim stranicama te izrazio sućut Marku i njegovoj obitelji.

Na društvenim mrežama se oglasio i AEK.

- Marko, svi smo slomljeni zbog vijesti o tragičnoj smrti tvog oca. AEK-ova obitelj stoji uz tebe u ovim teškim vremenima. Budi hrabar, sve naše misli su s tobom. 

Livaja je za grčki klub igrao četiri godine, u 147 utakmica zabio je 42 gola uz 30 asistencija.

"Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut reprezentativcu Marku Livaji i njegovoj obitelji povodom nenadoknadivog gubitka, tragične smrti njegovog oca: neka počiva u miru. Hrvatska nogometna obitelj stoji uz Marka u ovim teškim trenucima", objavio je HNS.

Vijest o očevoj smrti zatekla ga je u Osijeku. Nogometaše Hajduka večeras od 21.05 očekuje susret protiv Osječana u Gradskom vrtu, no još nije poznato hoće li Livaja zaigrati. 

Idi na 24sata