To je to što me zanima!

Bivši košarkaš NBA-a i R'n'B pjevačica poginuli u nesreći...

Američka košarka zavijena je u crno nakon vijesti o pogibiji bivšeg igrača NBA-a Rasuala Butlera. Odveo je u smrt sebe i suprugu Leah kad se terencem zabio u zid uz cestu u Kaliforniji
Vidi originalni članak

Američku košarku potresla je vijest o pogibiji bivšeg NBA igrača Rasuala Butlera (38) i njegove supruge Leah (31) u srijedu rano ujutro u Studio Cityju, predgrađu Los Angelesa.

Butler je, vjerojatno pri velikoj brzini, izgubio kontrolu nad svojim Range Roverom, udario u automat za parkiranje, a potom se zabio u zid. Automobil se od siline udarca prevrnuo i bračnom paru nije bilo spasa. Preminuli su na licu mjesta.

Butler je tijekom 14-godišnje karijere promijenio osam klubova u najjačoj košarkaškoj ligi. Umirovio se u dresu San Antonija 2016. godine. Njegova je supruga bila r'n'b pjevačica koja se probila na estradu u trećoj sezoni Američkog idola 2004., gdje je zauzela 12. mjesto.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 01.02.2018.

    Svjedoci kažu da je vozio 150 u zoni gdje je dopušteno 60

  • Zdravko i Gospa iz Međugorja 01.02.2018.

    Rasual Butler aka Sual Boop počivaj u miru... Igrači su ga jako cijenili, posebice na zalasku karijere, kažu da im je bio najbolji 'vet' i mentor... Najveći trag ostavio u Heatu sa Shaqom, Dwadeom i Mourningom jednim dijelom, kasnije odlična sezona u Pacersima prije 3-4 godine ako se ne varan. Počivali u miru oboje

Komentiraj...
Vidi sve komentare