To je to što me zanima!

Bivši Kovin suigrač pretukao roditelje, imao krv na hlačama!

Bivši suigrač Matea Kovačića i Ivana Perišića iz milanskog Intera uhićen je nakon što je pretukao roditelje i još neke članove obitelji, a bio je neuračunljiv da su ga doktori morali vezati
Vidi originalni članak

Kolumbijski nogometaš Fredy Guarin uhićen je nakon što je pretukao roditelje i još nekoliko članova obitelji. Nekad perspektivnog nogometaša nisu uspjeli obuzdati ni policajci koji su ga jedva izvukli iz kuće, a traperice su mu bile preplavljene krvlju.

No, to nije bio kraj Guarinove 'predstave'. Nakon što se nije mogao smiriti ni ispred policijske stanice, kolumbijski službenici bili su prisiljeni pozvati hitnu pomoć koja ga je morala vezati.

Guarin je dijelio svlačionicu s hrvatskim reprezentativcima Ivanom Perišićem i Mateom Kovačićem u milanskom Interu u koji je došao iz Porta.

Upravo je u portugalskom klubuimao najtrofejnije razdoblje u karijeri budući da je osvojio tri naslova portugalskog prvaka, tri portugalska kupa, dva Superkupa te Europsku ligu 2011. godine.

Iz Intera je otišao Shangai Greenland Shenhuaom osvojio dva kineska Kupa, a Kinu je nakon trogodišnje epizode zamijenio Vasco da Gamom. Brazilska momčad uručila mu je otkaz nakon prve sezone nakon čega je neko vrijeme bio bez kluba, a onda je dobio priliku u bogotskom Millonariosu, ali će i tamo, po svemu sudeći, ostati bez posla budući da će na neko vrijeme sigurno morati 'na hlađenje'.  

Za kolumbijsku nacionalnu vrstu odigrao je 58 utakmica i pritom zabio pet golova, a nastupio je na Copa Americi 2011. i Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine

Idi na 24sata

Komentari 6

  • atakona 02.04.2021.

    Volio bi cuti cijelu pricu, meni je 60:40 da su zasluzili.

  • MaliCrniOdIvanaSam 02.04.2021.

    Pa ti potezi koku.

  • Korumpirani Traktor 02.04.2021.

    Na svoj dan Guarin je bio bolji od Vidala i Nainggolana. Medjutim jako nekonzistentan igrac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare