To je to što me zanima!

Bivši Mirkov trener: Želim da objesi rukavice o klin...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mirku svaka čast na rezultatima, ali pobijedio ili ne Patricka Barrya, mislim da bi se trebao konačno povući, ispričao je Božić, Filipovićev bivši trener
Vidi originalni članak

Vlado Božić brat je i trener boksača Stjepana Božića, pod 'svoje' je uzeo i Marija Preskara, a niz godina je vodio i Mirka Cro Copa Filipovića.
- Mirku svaka čast na rezultatima i radu, ali bez obzira pobijedio Patricka Barrya ili ne, mislim da bi se trebao povući. Osigurao je egzistenciju, zaradio je više nego svi borci u Hrvatskoj zajedno - rekao je Vlado za Profightstore.com pa nastavio:
Zdravlje je najvažnije. Uspjeh u karijeri je platio zdravljem, iako se to trenutno ne vidi. Osjetit će to za pet do deset godina i zato mu prijateljski želim da objesi rukavice o klin.
U Cro Copa čini se sve manje ljudi vjeruje, a Mirku samo preostaje 12. lipnja u Vancouveru na UFC-u 115 demantirati sve koji ne vjeruju u njega i pobijediti solidnog američkog borca.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_47039 26.05.2010.

    Mirko je sjajan borac i čovjek!!!!!!!!!!

  • propala mladost 26.05.2010.

    Pocascen sam sto imam snimku treninga zajedno sa ovom ljudinom..bilo ga je uzitak za gledati..kao da sam ja u ringu..i meni je specijalka bio high_kick i uvijek su mi noge bile jace od torza,a opet sam se vise volio saketati hehe.... dan danas me boli , kako je slabo koristio low -kick na FJODRU(unistio bi mu noge)..Volio bi ga opet viditi u ringu ko pet saka,ali zdravlje prije svega,, A jos vise bih volio da otvori vrata neke dvorane prvo u Slavoniji i da siri dalje svoje znanje na mladje generacije kako u kick-boksu tako i u MMA.vjestinama... Ima u nas potencijala na bacanje..

  • amsterdam 26.05.2010.

    kakva momcina

Komentiraj...
Vidi sve komentare