To je to što me zanima!

Bivši nogometaš Širokog umro u 22. godini: Bolest je bila jača...

Sinoć nas je zatekla tužna vijest o smrti našeg nekadašnjeg mladog igrača Josipa Marčinka koji je izgubio najvažniju životnu utakmicu s teškom bolesti, oprostio se Široki preko Facebook profila
Vidi originalni članak

NK Široki Brijeg oprostio se od mladog Josipa Marčinka (21) koji je jučer, nažalost, nakon borbe s teškom bolešću izgubio najvažniju utakmicu - životnu, a za klub iz zapadne Hercegovine nastupao je u mlađim uzrastima.

"Dragi Josipe, počivaj u miru Božjem!

Sinoć nas je zatekla tužna vijest o smrti našeg nekadašnjeg mladog igrača Josipa Marčinka koji je izgubio najvažniju životnu utakmicu s teškom bolesti. 

U ime cijelog kolektiva pokojnom Josipu hvala za svaku utakmicu kadeta i juniora u kojima je uvijek ostavljao srce na terenu i ponosno nosio najdraži dres, a obitelji iskrena sućut.", stoji u objavi Širokog na Facebooku.

Josip je rođen 13. travnja 1999. godine, a član juniora Širokog Brijega bio je u sezoni 2017/18.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • -Cyborg- 28.03.2021.

    Prijatelju, počivaj u miru. Nikada neću zaboraviti jutra koja smo skupa dočekali kao studenti. Najviše me mući što ti neću biti u mogućnosti doći na sprovod zbog ove usrane situacije. Volio si Hrvatsku, velik si čovik bio. Neka ti je laka gruda hrvatska.

  • sjena86 28.03.2021.

    Zivot je zivot, pocivao u miru mladi ratnice...

  • skipi 28.03.2021.

    Zao mi dečka ali što vi to objavljuje te tko je umro u drugoj drzavi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare