To je to što me zanima!

Bivši Moto GP prvak doživio je tešku nesreću i završio u komi

Amerikanac se vozio na biciklu uzduž obale u Riminiju kada ga je udario osobni automobil. Stavljen je u induciranu komu i još se ne znaju detalji oko njegova stanja
Vidi originalni članak

Bivši svjetski prvak u Moto GP-u Nicky Hayden (35) stavljen je u induciranu nakon što ga je imao tešku prometnu nesreću. Udario ga je automobil dok se vozio na biciklu u Italiji, javlja BBC.

Amerikanac se vozio na biciklu uzduž obale u Riminiju nakon što je prošle nedjelje nastupio u World Superbike prvenstvu. 35-godišnjak, koji nastupa za Red Bull Hondu, je na intenzivnoj njezi u Ceseni.

Hayden je 2006. osvojio Moto GP prvenstvo i tako spriječio Valentina Rossija da osvoji svoj šesti uzastopni naslov prvaka.

- Željeli bismo zahvaliti svima na porukama podrške, na brzoj reakciji hitne pomoći i na medicinskim uslugama - objavila je Red Bull Honda u službenom priopćenju.

- Jednom kada bolnica ili Nickyjeva obitelj izda službeno priopćenje o njegovu stanju, moći ćemo objaviti detaljnije informacije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kvazistručnjak 18.05.2017.

    Nicky Hayden? Skroz sam zaboravio na njega, brz oporavak mu želim. Bio sam u Riminiju i stvarno su nesnosne gužve naročito jutarnjim satima čovjek pomisli da je u Tokyu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare