To je to što me zanima!

Bivši njemački reprezentativac poginuo je na ratištu u Siriji...

Burak Karan, bivši igrač mlađih uzrasta Bayera, HSV-a, Herthe te njemački U-16 i U-17 reprezentativac, poginuo je na tursko-sirijskoj granici kao radikalni islamist
Vidi originalni članak

Bivši njemački reprezentativac u mlađim uzrastima Burak Karan (26) preminuo nakon stradavanja na ratištu u Siriji. Prema pisanju njemačkog Die Welt, Karan je poginuo još 11. listopada kod sela Azaz na tursko-sirijskoj granici.

Buraku se smiješila lijepa budućnost u nogometu, a bio je izdanak škole Bayer Leverkusena te je nastupao i za mlađe uzraste Herthe, HSV-a i Hannovera. Također, nastupio je i sedam puta za U-16 i U-17 njemačku reprezentaciju u kojima je svlačionicu dijelio s Boatengom, Khedirom i Aogom, no najednom odlučio je prekinuti nogometnu karijeru i otići drugim putem.

S 20 godina Nijemac turskog podrijetla uzeo je pušku u ruke i pridružio se radikalnim islamistima, potez koji ga je koštao života.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • zeljkov1 19.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Kakinjo_1 19.11.2013.

    Vicu " Bog je velik '' dok ubijaju ...

  • 18.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare