To je to što me zanima!

Bivši predsjednik Bayerna na slobodi nakon polovice kazne

Hoeneß je prioglašen krivim jer je zatajio njemačkoj poreznoj upravi 28,5 milijuna eura burzovnih prihoda iz Švicarske nakon čega je završio u zatvoru Landsberg u Bavarskoj
Vidi originalni članak

Uli Hoeneß, koji je osuđen zbog porezne prijevare, od ponedjeljka je na uvjetnoj slobodi, obavijestilo je bavarsko Ministarstvo pravosuđa. Bivši Bayernov predsjednik odslužio je polovicu kazne koja iznosi tri i pol godine i koju je počeo služiti u ožujku 2014. godine. 

Hoeneß je od početka 2015. uživao poluslobodni režim  koji ga je obvezivao da u zatvoru provede samo noć i od tada se bavio mladim momčadima Bayerna.

Neizbježna figura u njemačkom nogometu, najprije kao igrač, a potom i kao jedan od čelnih ljudi kluba, Hoeneß je prioglašen krivim jer je zatajio njemačkoj poreznoj upravi 28,5 milijuna eura burzovnih prihoda iz Švicarske nakon čega je zatvoren u zatvoru Landsberg u Bavarskoj.

Prvo javno pojavljivanje nakon izlaska na slobodu za Hoeneßa bit će 13. ožujka u Mönchengladbachu gdje će sudjelovati na svečanosti u čast bivšeg trenera Juppa Heynckesa koji je s Bayernom osvojio njemačko prvenstvo, njemački kup i Ligu prvaka 2013.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 1980bena 29.02.2016.

    još jednom dakle ovo nema veze s klubom,jer je radio sa svojim novcima...bayern je uz arsenal najpošteniji klub na svijetu..mia san mia..

  • nostradamus 29.02.2016.

    Nije neko opravdanje, ali ovo je najbolji dokaz da se malverzacije događaju i na zapadu. Daleko od Lijepe Naše.

  • Torcaast 29.02.2016.

    Jedino smijesni navijaci Bayerna docekuju Hoenessa s nestrpljenjem.akvima vodenje takvog kluba sluzi samo za samopromociju i malo da se metne u dzep,on nema neku veliku ulogu,klub s njim i bez njega funkcionira savrseno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare