To je to što me zanima!

Bivši srpski nogometaš nakon poraza: Šokiran sam. Mađarski napadač ima 108 kg, kao i ja...

Naša igra je puna rizika, svi nas s lakoćom čitaju. I ranije sam govorio da u ovom sistemu Mitrović i Vlahović ne mogu zajedno igrati, komentirao je bivši srpski nogometaš Rade Bogdanović
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Srbije kiksala je u 4. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. 'Orlovi' su na domaćem terenu izgubili 2-1 od Mađarske, koja je na vrhu skupine s deset bodova, tri više od Srbije.

Srbija u lipnju kiksala i remizirale protiv Bugarske, ali olakotna je okolnost što njihova skupina G baš i nije konkurentna. Treća Crna Gora ima pet bodova, a u skupini su još Litva i Bugarska.

TEŠKI DANI Srpska javnost ogorčena nakon bolnog poraza: 'Orlovi su se obrukali! Novi šamar i potop'

Poraz je komentirao je Rade Bogdanović, bivši nogometaš Željezničara, Atletico Madrida i Werdera. Danas je stručni komentator, a nije zadovoljan igrom 'orlova'...

NOVI KIKS Novi kiks Srba u kvalifikacijama za EP: Mađari ih šokirali...

-  Bio sam šokiran kada sam vidio napadača Mađarske, Martina Adama. Ušao je u igru i izgledao kao da je iz Beton hale. Težak je koliko i ja, a imam 108 kilograma, pa vi sad vidite - komentirao je Bogdanović.

Zatim je komentirao stil igre Srbije.

- Naša igra je puna rizika, svi nas s lakoćom čitaju. I ranije sam govorio da u ovom sistemu Mitrović i Vlahović ne mogu zajedno igrati. Njihova kvalitetna je neosporna, ali ne mogu zajedno igrati - zaključio je Bogdanović.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Luka#40#93 08.09.2023.

    Di ste bre svetski prvaci ahahahahahhahahaha

  • Nikobari 08.09.2023.

    Isprika,ali kad će novi prilog o serbskoj reprezentaciji,pa ovo je tek dvadeseti od jučer?

  • 08.09.2023.

    Dobro da nije uvredjen i iznenadjen

Komentiraj...
Vidi sve komentare