To je to što me zanima!

Bivši sudac: Većina nas navija za Real Madrid, nismo s Marsa

Nismo s Marsa. Bavimo se suđenjem jer volimo nogomet, a ako voliš nogomet onda i navijaš za neku momčad. Većina sudaca navija za Real Madrid, rekao je Eduardo
Vidi originalni članak

Eduardo Iturralde Gonzalez (46) prošle se sezone umirovio nakon 17 godina suđenja. Gostovao je u emisiji "tiki-taka" na španjolskoj televiziji Cuatro i rekao kako većina sudaca navija za Real Madrid.

- Nismo s Marsa. Bavimo se suđenjem jer volimo nogomet, a ako voliš nogomet onda i navijaš za neku momčad. Ja sam se rodio u Bilbau pa navijam za Athletic, ali većina ostalih sudaca navija za Barcelonu ili za Real Madrid, pretežno za Real - priznao je Gonzalez, ali i istaknuo:

- Ali to ne znači da nisu profesionalci kada sude. Isto je i s igračima. Alkortu sam tretirao isto kada je igrao za Athletic ili kada je igrao za Real.

Idi na 24sata

Komentari 159

  • AnteG 01.02.2014.

    jooooj kakve laži!! Uvijek se time služe! Sad dok im je policija za nosom, kad inspektori prekapaju knjige tih lopova i kradljivaca sad se služe ovim jeftinim trikovima da zakuhaju vatru Realu?!?! HA-hahaa! prejadno! Ovo je samo još jedan dokaz koliko su suci naklonjeni barceloni - spremni su čak na ovaj način istupati i sramotiti se samo da pomognu barsi! Kad više ne sudi i ne može tim glumcima dodjelit neki penal onda makar na ovaj način! JOŠ JEDNA VELIKA sramota za taj mali klubek iz barcelone!

  • 31.01.2014.

    a kod nas sudci navijaju za onoga za koga im Mamić kaže :D

  • Nexe 31.01.2014.

    Da, svagdje je to normalno, samo NE kod nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare