To je to što me zanima!

Bivši suigrač tvrdi: Mihajlović je ostavio leukemiju iza sebe!

Siniša nije čovjek, on je zvijer. Nazvao sam ga prije nekoliko tjedana. Hvala Bogu, leukemija kao da je ostala iza njega. Naše su obitelj vrlo bliske, rekao je Julio Ricardo Cruz...
Vidi originalni članak

Suze i eksplozija emocija. Tako je protekla presica u srpnju prošle godine na kojoj je srpski trener Siniša Mihajlović (51) priznao da boluje od leukemije i da se povlači iz nogometa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Te riječi potresle su nogometni svijet i mnogi njegovi bivši suigrači i kolege poslali su mu poruke podrške kako bi što lakše prošao kroz tešku borbu s bolešću koja ga očekuje. 

Istog trenutka otišao je u bolnicu na terapije, a ta borba traje već devet mjeseci. No čini se da je napokon gotova.

Bivši Mihajlovićev suigrač u Interu Julian Ricardo Cruz dao je naznačiti kako je srpski trener prebolio tešku bolest, piše Kurir.

- Siniša nije čovjek, on je zvijer. Nazvao sam ga prije nekoliko tjedana. Hvala Bogu, leukemija kao da je ostala iza njega. Naše su obitelj vrlo bliske, pa se naše supruge često čuju telefonom - kazao je ovaj bivši argentinski napadač koji je s Mihajlovićem igrao u Interu.

Još nema službene potvrde, ali ovo su jako dobre vijesti za rođenog Vukovarca i njegovu obitelj. Ta kalvarija trajala je od srpnja, mjesecima se borio protiv bolesti, momčad Bologne je trenirao iz bolničke sobe, a nakon što se stanje poboljšalo, vratio se na travnjak.

- Lagao sam ženi na dan pretraga i rekao joj da imam groznicu. Sjedio sam i plakao dva dana kad sam saznao dijagnozu! Život mi je prošao pred očima. Ne plačem jer se bojim, poštujem bolest, ali borit ću se gledajući je u oči - poručio je tada Mihajlović, a sada može slavodobitno reći kako je pobijedio u najtežoj utakmici u karijeri. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Blue Star 14.04.2020.

    Mihajlović je vodio dvije životne bitke i jednu je dobio drugu izgubio, leukemiju je nadamo se, ljudski je dobio no bitku da policajac ne nosi hrvatsku kapu i grb na njoj na svu sreću izgubio je 😉

  • 14.04.2020.

    E ljudi,a di je nasa mala Mila????????Sta sutite novine o njoj...Mene ona zanima???

  • ZigiBigule 14.04.2020.

    Aj dugo niste o njemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare