To je to što me zanima!

Bivši svjetski boksački prvak nokautirao šestoricu lopova!

Šest lopova htjelo je Amiru Khanu ukrasti automobil, a policija iz Birminghama je po dolasku imala što vidjeti. Na betonu su svi kradljivci ležali nokautirani. Imali su peh
Vidi originalni članak

Jedan od šestorice lopova u ponedjeljak ujutro ošamario je Amira Khana (25), a onda ga je bivši svjetski boksački prvak hladnokrvno nokautirao. 

Bio je u društvu pet godina mlađeg brata Haroona kad je počela tučnjava. Nije dugo trajala, a policija iz Birminghama je po dolasku imala što vidjeti. Na betonu je ležalo svih šest lopova koji su Amiru zapriječili put s namjerom da mu ukradu Range Rover. Nisu imali sreće jer nisu znali na koga su se namjerili. 

Svjedok je policiji potvrdio ovu priču koja gotovo da spada u rubriku 'vjerovali ili ne'. 

Amir Khan se sa svojih 178 centimetara bori u kategoriji do 63.5 kilograma, a pet puta je obranio WBA naslov. No, karijera mu je u silaznoj putanji s obzirom da je izgubio posljednja dva meča. U 29 mečeva pobijedio je 26 puta, 18 nokautom, a ima i srebro iz Atene s Olimpijskih igara.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • adrijana_volim_te 10.10.2012.

    ovaj Amir je Siledzija pa sto nije zvao Policiju a ne da on uzima zakon u svoje ruke, treba ga tuziti za nanosenje teskih tjelesnih ozljeda.

  • kmarus 09.10.2012.

    Šta bi tek napravili ovi od kojih je Amir izgubio zadnja dva meča .....?

  • Nakitu Minayashi ex Hakan 09.10.2012.

    Sada umjesto 18 nokauta, ima 24.

Komentiraj...
Vidi sve komentare